Suomen Turnpike Cruiserit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Catiska, 19.7.2019.

  1. Catiska

    Catiska Gearhead

    Onko täällä tietoa Suomessa majailevista Mercury Turnpike Cruisereista? Kuulemani huhun mukaan Suomessa olisi niitä vain kaksi. Mutta yleensä autoja löytyy enemmän kun sitä selvitellään suuremmalla porukalla...
     
  2. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Näitä varmaan tarkoitat musta -57 2 drht punaisella katto-osalla ja sitten se keltainen -57 4dr ht, jossain pohjanmaalla. Tänä vuonna tullut myös -57 avo turn pike "pace car" Vaasan seudulle. Ja sitten vielä etelä-Suomessa pyörii -57 2dr ht (mattamusta punaisella katolla?)
     
    Muokattu: 19.7.2019
  3. Catiska

    Catiska Gearhead

    Olet oikeassa. Piti kirjoittaa 2 ovisia. Tuo avo on minulle uusi tieto, sepä olisi mukava nähdä.

    Neliovisista HT malleja on kait enemmän kuin kaksi. 2DHT Mustan punaisella katolla tiedän ja myös sen satiinimustan etelä-suomesta. Siinä ei ole katto punainen vaan auto on kokonaan satiinimusta. -57 sekin. Esa Salon rakentama.
    Hesan seudulla on ainakin yksi 4 ovinen tuon pohjanmaan keltaisen lisäksi.

    Eli 2D HT olisi siis kaksi, yksi avo ja neliovisia jokunen?
     
  4. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Tuosta avosta löytyy kuvia ainakin Buickadin kuvista Vaasan vappuautoja. Joo tuota Salon rakentamaa 2 ovista hain eli tuo saatiinimusta juuri se.
     

Kerro tästä muillekin!