Piilofarkkuun isofix?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Temppis, 18.7.2019.

Tags:
  1. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Meillä jäi selkä menosuuntaan-mallinen istuin pojalle pieneksi, se oli lantiovyöllä kiinnittyvää mallia. Varkaudesta löytyy, ei ollut kovin vanha.

    Nyt on naama menosuuntaan-malli kiinni. Periaatteessa vaatii olkavyönkin, mutta sen rooli on toimia vain sivusuunnassa vakauttajana, joten varsinainen kiinnitys on lantiovyöllä, ja hattuhyllyyn on pultattu lenkki kiinni, ja siihen kuormaliina kiinni hoitamaan olkavyön hommia.
    https://drive.google.com/file/d/1paYduKTjRWG1Vxb2OPfoVv-kvuBG_mS5Vg/view?usp=sharing
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Sellanenhan ois paras mikä ois molemmin päin asennettavissa, ensin selkä edellä ja sit millon se muuten oli et sai istua kasvot menosuuntaan, niin kääntää sen oikein päin

    Joku muuten oli turvaistuimesta tehnyt kuppipenkin johkin moottori härvästimeen
     
  3. Toma81

    Toma81 1st gear

    Pitäisköhän sitä itsekkin isofiksi rakentaa vaniin taakse väliaikaispenkille...
    Sais ainakin helposti ne mutkaraudat kiinni siihen palkkiin missä taittopenkkien istuinosatkin on kiinni.
    Ennen tämän kulkineen ostoa tuli sieltä täältä kyseltyä pelkällä lannevyöllä kiinnitettävää turvaistuinta mutta aina kuulu määkiminen että miksi pitää naama menosuuntaan matkustaa :)
    Sit palo käpy ja emäntä matkustaa takana ja pikku-ukko hanttarin penkillä kun siinä 3 pistevyö.
     
  4. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Jos vaan yhtään pysyy hitsikone kourassa ni suosittelen :)
     
  5. Toma81

    Toma81 1st gear

    Juu pysyy kyllä siitä ei jää kiinni :)
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  6. mukko

    mukko 2nd gear

    Nuorimmalla oli semmonen käytössä aikanaan mikä vedettiin lannevyöllä kiinni ja sit eteenpäin, esim etupenkin jalkoihin, ankkuroitiin molemmin puolin kiristettävillä köysillä ja etupuolella oli sit jonkinmoinen tukijalkahässäkkä lisäksi. Tolla istuimella pysty pelaan aika hyvin sitä jalkatilaa penskalle.
    Merkki ja malli, no enpä kyllä muista...
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Opelissa näkyy olevan "ylimääräset" pikkuset turvavyön soljet apparin takapenkin alla, onko ne joku versio isofix;istä vai joku opelin oma systeemi?
     

Kerro tästä muillekin!