Dodge Dart 4d 1967 löytyykö jostain?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Banaani, 8.12.2018.

  1. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Pakko jatkaa vieläkin:D:D:D:D joo mulla on slantti dartissa ja en tule sinne ihan äkkiä vinkkeliä vaihtamaan. Kertojan minulle aiempaan kommenttisi hiukan valaistusta (ja muillekin) että kun a bodyt on "leluja" niin mitähän noita sun b bodyista tekee niin ihmeellistä? ihan perus sedani laatikoita näyttää nekin olevan:D
     
  2. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Tosiaan vaikka aihe meinasi mennä ohitse niin olisin kiinnostunut jos joltain löytyisi Dodge dart neliovinen 1967 pienoismalli. Myös vinkkejä saa heitellä jos joku tietää että mistä voisi löytyä.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Sepä se! Kaikillahan niitä 2 ovisia löytyy, monellako neliovisia sit? :rolleyes:
     
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Lappeenrannan lähiseuduilla oli 80-luvulla keltainen Duster jossa oli 383 ja nappiautomaatti. Kyseinen yksilö tunnettiin nimellä "Banaani".
     
    xarper tykkää tästä.
  5. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    eikös siinä ole talvi-iltoihin näprättävää kun tekee 2-ovisesta.
    tai vaikka korinvaihto?
     
  6. iivar1

    iivar1 Gearhead

  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

  8. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Pitkästä aikaa lueskelin od.ta ja eikö tämmöseenkin ketjuun ole jo tuo lukutaidoton pelle tullut vinkumaan. Heti alko keittämään. Ja eilisen näkemäni perusteella pidän häntä lukutaidottomana tai sokeana kun ei isoa taulua osaa lukea.

    Mutta vastaus kysymykseen. 67 dartista ei ole muovimallia olemassakaan. Mutta 68 ja 69 malleista on 2d ht ja näihin hartsisena muutos sarjana on ollut 2d sedania josta on jo helpompi työstää haluttu loppu tulos. Toki tässä muutos korissa oli katon takaosa edelleen hieman pielessä omaan silmään. En tiedä tuotteen valmistajaa sitä on tarjolla silloin tällöin ebayssa. Mutta rakennus sarja on revelin tekele ja se on ihan huvä.

    Ja ebaysta löytyi myös muutos sarja jossa on 67 maski sekä takavalot eli niitäkääm ei tarvitse itse käydä muokkaamaan. Niissä oli laatu ihan kohdallaan. Eli kaikkineen 67 4d teettää sekä töitä että vähän aikaa etsien maailmalta kaikki tarpeet.
     
  9. zuinula

    zuinula Gearhead

    Taitaa liima viedä huumorintajun mennessään:(
     
    xarper tykkää tästä.
  10. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Mut ei lukutaitoa!
     
    zuinula tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!