Falcont (kunnes ylläpito avaa alkuperäisen topikin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja T5, 20.1.2019.

Tags:
  1. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Tietenkään ei saisi myydä konkurssipesän omaisuutta, riippuu tietenkin miten sitä kamaa on haalinu. Jos konkka on ollut tiedossa, voi olla ettei firman nimellä kaikki tavara ole ollut.
     
  2. pantera

    pantera Double Gearhead

    Pesäluettelossa pitäisi olla kamat jotka on kirjanpidon mukaan yhtiön omaisuutta.
    Yhdessä konkurssitapauksessa mut haastettiin todistajaks kun pesäluettelo ja todellisuus ei oikein kohdannu.
    Kakkuahan siitä tuli , yrittäjä yritti ostaa pesän bulvaanin kautta itselleen pesältä ja oli mm kaikista vannesarjoista jemmannu yhden vanteen... kolmepyöräisiä jenkkiautoja on aika vähän ja vielä vähemmän ostajia vanteille .
    Tuosta falkontista en ole aikakaan huomannu että pesälle olis asetettu pesänhoitajaa ja avattu konkurssipesälle ly tunnusta joten voi olla että konkurssi raukeaa ja mitään myyntiä ei tule.
    tää siis siis pelkkää mutua mutta kaikkee jännää tapahtuu noissa pesissä
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  3. zuinula

    zuinula Gearhead

    Eikös pesänhoitaja nimetä, kun oikeus asettaa konkurssiin? Siis samoilla nuijankopautuksilla.
    Ja kuten kaikista päätöksistä niin tästäkin voi valittaa
     
  4. pantera

    pantera Double Gearhead

    Ei pesänhoitajaa määrätä jos pesässä ei ole varoja.
    Silloin konkurssi raukeaa varojen puutteeseen.
    En oo kyl ihan varma..tosta..
    e: eli joo, pesän hoitaja oli määrätty , autoa paitsi jääneet kannattaa ottaa yhteyttä pesänhoitajaan
     
    Muokattu: 27.7.2019
  5. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

  6. 61Pannu

    61Pannu 3rd gear

    zuinula tykkää tästä.
  7. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Ei suoranaisesti tullut yllätyksenä, mutta sisäinen optimisti piti toivoa yllä että homma saisi jatketta ja asianosaiset rahansa tai autonsa ulos. Päivämääriä selaamalla näyttäs että itellä kävi tuuri kun auto on omassa tallissa, ja velipojalla vielä isompi lykky että sai huutamalla rahansa takaisin ennen lopun alkua, tarkalle kyllä on näköjään menny... Voimia kaikille kenellä omaisuutta on sisässä, toivottavasti edes osa löytää tiensä oikeille raiteille ja takas mihin kuuluu. Kaikille dissaajille jotka "oli hengessä mukana" ilman senttiäkään omaa rahaa, onko nyt hyvä fiilis?!? Tapahtuiko oikeus? Vituttaa niin ettei veri kierrä, ja oma omaisuus ei kuitenkaan ole konkurssipesän kynsissä...
     
    Holley, Gary Grand, Mikkis ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    Ei tapahtunut oikeus mutta...Miksi dissaajien pitäisi huijaria kumarrella? Nehän prkl oli oikeessa? Nyt pitäs niihen kehujien mielipiteitä saaha jotka vielä puolusteli ja tilas autoja sillon kuin viimesyksynä ku tää paska alko... kyllä se on nyt omaa tyhmyyttä jos vielä viimekesän jälkeen tonne rahaa kiinni löi! Aikasempi poistettu topikki pitäs saaha takas ni tietäs rehellisen pohjammaalaisen puolustajat että on se rehellinen tapaus... suoraselekänennni vielä:wc:
     
    Custom_Rod, Norri, mikkis83 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Ei kai kenenkään pidä kumarrella huijareita, sehän nyt on selvä, mutta ajatus (mulla) oli se, että tuolla on oikeiden ihmisten oikeata rahaa kiinni, jotka sattuvat olemaan kanssaharrastajia mulle, niin toi konkurssi on viimeinen oljenkorsi mistä ei saa enää omiaan ulos Painostaminen, huutaminen, sopiminen, järjestely ja muut keinot on niitä mitä voi vielä käyttää kun yritys on toiminnassa, mutta ei enää nyt kun asialla on konkurssipesän hoitaja. Oon useamman (OD):n käyttäjän kanssa ollu puheissa aiheesta ja kertonu kuinka ite sain autoni ja velipoika rahansa takas, ja ilmeisesti just ennen tuomiopäivää. Meillä kävi hyvä tuuri, tai oltiin tarpeeksi äänekkäitä, mutta homma saatiin klaarattua. Ja ehdottoman samaa mieltä, että aikasempi topikki auki!! Vaikkei yritys ole yhtäkuin yrittäjä, niin mieluusti tähän kuulisin Janilta kommenttia.
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  10. bathory

    bathory Gearhead

    Miten te sitten menettelitte, että omanne vielä saitte?
     
  11. riv73

    riv73 3rd gear

    Ei tässä tapauksessa varmaan enää huutaminen, sopiminen ja järjestely auta, jos ruvetaan miettimään minkälaisista summista yhteensä on kyse, ei enää puhuta kymppitonneista vaan 100 tuhansista, mitä on velkaa yksityishenkilöille, firmoille, verottajalle, pankeille jne. Kyllä tähän todella törkeään suunniteltuun huijaukseen joku stoppi piti tulla. Ja oikeastaan toivoisin, että joutuisi linnaan miettimään tekemisiään. Ja joku media voisi tehä tämän mulkeron toimista vielä jonkun jutun mikä julkaistaan jossakin julkisesti varoittavana esimerkkinä.
     
    Custom_Rod, Norri, mikkis83 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Ite pidettiin jatkuvaa jumalatonta meteliä ja yhtäjaksosta yhteyttä. Ilmeisesti "nosti" meidän asiaa prioriteettilistalla kun homma saatiin maaliin, ja jäljeenpäin oon kuullu että usea vanhempi asia oli vielä hoitamatta. Ja selvähän se ettei kaikkia olis saanu ratkottua, jos olis ollu ratkottavissa huutamalla ei verottaja olisi sulkenu sermiå...
     
  13. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Aika jännää touhua on autojen toimittaminen ameriikasta tänne perä-pohjolaan. Juttelin tässä viikolla yhden harrastajan kanssa joka oli, tilannut ja maksanut autonsa kesällä 2017, auto saapui Suomeen maaliskuussa 2019.. Onneksi sentään sai autonsa ja oli jotakuinkin sellainen kuin oli puhuttu.

    Eikä ollut edes Fc:n myymä.. että, osaa ne muutkin vetkutella.
     
    jariha tykkää tästä.
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kiittämättömyys on maailman palkka.

    Parempi ois lopettaa kaikki netin huijausvarottelut ja haittaohjelmavarotukset kaikilta niiltä jotka ei ole itse joutunut kynityksi. Varoittaa ja kirota ei näköjään saa jos ei ole itse osallinen.


    Ymmärtäisin tämän vihamielisyyden dissaajia kohtaan (tiedän olevani yksi niistä) jos olis vittuiltu niille joidenka rahat meni. Päinvastoin tässä on tuettu väärin kohdeltuja ja yritetty pitää firman touhut usemman ihmisen tietoisuudessa. Lopputuloksena kärttyisää porua kokoajan.



    Parempi jatkossa sitten olla hiljaa eikä varotella mistään huijarimyyjistä tai huonosti hommia hoitavista firmoista. Silmät kiinni ja suu suppuun.
     
    Custom_Rod, Norri, jariha ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. mopar72

    mopar72 Gearhead

    En uskonut lupauksiin ja puheisiin, palkkasin ajoissa lakimiehen.
     
    Holley, Turre11, palontie ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Ittepähän se falcontti ittensä konkurssiin ajoi, turha tästä on meitä dissaajia syytellä jos yrittäjä on noin epärehellinen ett elelee toisten rahoilla, no huijarikuspäitä ja hyväuskoisia uhreja maailmaan mahtuu.

    Osanotot vilpittömästi huijatuksi tulleille.
     
    Custom_Rod, Norri, palontie ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Taisit itse syyllistyä rahansa menettäneelle v...uun kommentoimalla "uskomatonta ripulointia jne." kun eräs viimeisten joukossa Falcontin kusettamaksi joutunut auton ostaja oli vielä hyvässä uskossa ja toiveikas auton saamisen suhteen. Jäi mieleeni eikä tuntunut hyvältä, koska satun tuntemaan kyseisen henkilön ja myöskin on siitä asti vaikuttanut siihen miten suhtaudun kommentteihisi. Sori vaan.

    Edit: Tuo kommenttisi saattoi olla kellariosaston "Keskustelua keskustelusta" tjsp topicissa, mutta kuitenkin.
     
    Muokattu: 27.7.2019
  18. f34

    f34 Double Gearhead

    Ihmettelen, että miksi joittenkin mielestä ei saisi esittää ajatuksiaan, jos ei ole omat rahat kiinni.
    Olisi aika suppea sivusto tämä overdrive, jos näin toimittaisiin.
     
    Norri, jariha, Riuska-Petteri ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Tätä varmaan tarkoitat?
    Se oli vastaus tähän:

    Mä oon 62v ja yrittäjänä aikoinaan kylmäkonealalla parikyt vuotta. Raskaasti koettu se 90-luvun lopun lainabuumi. Rahaa tarjottiin ovista ja ikkunoista. Onneks pidettiin sen verran pää kylmänä että otettiin lainaa sen verran ett saatiin asentajien palkat maksettua, töitä kun ei paljoo ollu. Siitäkin noustiin, vakuutena tietenkin talo ja kaikki omaisuus. Ei ollu silloin montaa selkääntaputtelijaa. Miettikää ny hyvät ihmiset näit lynkkauskirjoituksianne! Jos mä en saa sitä Mercciä, ok, 6ke ei mun taloutta kaada. Vahva usko on, että Jani saa pakan kasaan ja Falcont jatkaa hommaa.



    Ja tämä edelläoleva kommentti oli tullut sen jälkeen kun koko paska oli levinnyt käsiin, monella autot pilaantu kun talvi oli tuloillaan ja yrittäjä oli kaikenlaiset selittelyt käyttänyt ja puolustelijat olivat jo hiljentyneet.



    Mun kommentti sai myös seitsemän tykkäystä. Tuossa kommentissa en ottanut kantaa/vittuillut siihen, että sen kirjoittajalla on 6k sisässä vaan siihen, että toppuuteltiin firman dissaamista ja yhä edelleen luotettiin firman nousuun vaikka kaikki oli paljastunut jo tuossa vaiheessa.



    Puolustavat kommentit tuossa tilanteessa ei toivottavasti enää johtanut koviin moneen uuteen kauppaan kyseisen firman kanssa. Ei mennyt tuosta kauaa kun ylläpito poisti koko alkuperäisen falcont ketjun jota ei sen koommin ole nähty.


    E: ja ei mun 6k taloutta kaada vittuilee mun mielestä aika pahasti muita kohtaan joilla rahat sisällä. Joku voinut säästää vuosia, syönyt näkkileipää tai tehnyt muita valintoja saadakseen harrasteauton ja rahat meni. Sitten toinen sanoo noin?


    Falcont kun oli edullinen niin siellä oli varmasti nuoria ja vähävaraisempia ostajia kuin jollain kalliimmalla puljulla.
     
    Muokattu: 27.7.2019
    PilsnerBil, Topsa-, Norri ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Totuus satuttaa näemmä myös lähipiiriä, pitäisi enemmänkin kiittää niitä ihmisiä jotka ovat edes yrittäneet saada harhaisia käsityksiä sunkin kaverisi päästä pois, vaikka sitten vittuilunkin keinoin. Tällöin sun kaverillas olisi ollu mahdollisuus asemoida itsensä tilanteessa siihen että rahat menee ja falcont on 99% todnäkösyydellä konkassa ja koittaa saada edes jotenkin oma auto pois sieltä painostamalla failconttia ennen kun esirippu laskeutuu. Mut lienee tätä hienoa kivapuheyhteiskuntaa tääkin. sen sijaan että myönnettäisi "olit oikeassa, olisi pitänyt kuunnella sua tms." sanotaan kuinka ikävältä tuntui kun tollasia asioita sanottiin. olis pitäny vaan kivapuhua tässäkin asiassa "kyllä jani saa pakan kasaan, jani tekee ympärivuorokautista päivää jotta asiakkaat saavat autonsa, jani hoitaa tän kyllä tms." niin olisi sulla ja kamullasikin olisi tullu hyvä olo.

    Katto nyt nyky (ja sillosenkin tiedon) valossa tota kirjotusta, ihan täyttä ripuliahan se on ja uskoa että yosemiteen perhelomareissua kriisin keskellä suunnitellu ihminen muka koittaisi tehdä kaikkensa asiakkaittensa hyväksi...
     
    Custom_Rod, PilsnerBil, Norri ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!