Turku Kustom Show, Pitkämäenkatu 9, 17.8.2019 klo 12:00-18:00

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolett, 8.8.2019.

  1. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    On aika taas valmistautua turun keskustan liepeillä pidettävään Kustom Showhun. Nyt on tilaa harrasteautoille show -kaluston lisäksi vanhan kaakelitehtaan sisäpihalla. Paikka on historiallinen ja sopivasti pahuuden vallassa olevan näköinen graffiteineen ja rappioituneine rakennuksineen.

    Otamme vastaan ennakkoilmoituksia näyttelykalustosta. Paikalle saapuneiden, ilmoittautuneiden kesken arvotaan autoille 2 x 50€ ja moottoripyörille 10 x 20€ bensakortteja.

    Pistäkää vaikka viestiä, vaikka Whatsappia päivällä laitteen tiedoin& kuvin varustettuna ja soittaa voi mieluiten illalla. Ari Talus: nolla5nolla 5336546.
     
  2. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Ennakkoilmoittautumisia on tullut ihan mukavasti. Tänä vuonna ei ole ehkä riittävän painokkaasti tullut korostettua, että varsinainen autonäyttely eli Rod &Custom alue on pyhitetty - 64 - ja sitä ennen tehdyille autoille. VIP - parkkiin pääsee uudemmillakin erikoisuuksilla.

    Muistakaa, että alue on vandaalien tuhoama teollisuusalue. Meidän kaikkien velvollisuus on huolehtia, ettei kukaan mene aidoilla ja rajausnauhoilla rajatun näyttelyalueen ulkopuolelle.

    Jatkakaa ennakkoilmoittautumista, jakakaa tapahtumaa Facebookissa ja sydämellisesti tervetuloa!
     
  3. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Forvolett tykkää tästä.
  4. Pate

    Pate Gearhead

    Paikanpäällä myös myyjiä: Nippelit, veevee retro, Kopteri, Jungle Records, bikers for veterans, Primer, V-Twincity/H-D Turku, Dogs & Deli.....
     
    Forvolett tykkää tästä.
  5. Pate

    Pate Gearhead

  6. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Kiitos Turkuun ja eritoten järjestäjille. Harmin paikka tuo kosteus....

    kuvia löytyy instagram #korppusahateam ja niitä tulee vielä myöhemminkin...
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Nyt oli todella osuva paikka tämäntyyppiselle tapahtumalle, hieno miljöö. Mahtoiko olla monilla perseet märkänä kotimatkalla kun näytti olevan monessa autossa ikkunat auki. :eek:
    Toivottavasti ensi vuonna sama paikka ja parempi keli.
     
  8. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Kiitos taas kaikille ajoneuvonsa näytteille tuoneille, yleisölle, orkestereille ja muuten mukana olleille. Kävijöitä oli puolentoista tuhannen verran.

    Paikkahan oli mahtava, mutta jatkoa meillä ei tällä paikalla valitettavasti ole. Ilmakin oli klo 13 jälkeen mitä parhain. Ja tunnelma oli mitä parhain Kustom Show tunnelma.
     
  9. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Jännittävää, taas uusi paikka? Saako esittää ehdotuksia jos tulee mieleen?
     
  10. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Tottakai ehdotuksia saa ja pitääkin aina esittää. Idearikkaita ja toimeliaita tekijöitäkin kaivataan joukkoomme järjestämään tapahtumaan. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos tahdotte olla mukana!
     
  11. Pate

    Pate Gearhead

    skylark71 ja Mija tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!