Ilmailupäivässä paha onnettomuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Remmiveto, 18.8.2019.

  1. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Ton teholuokan audeista mitää tiedä mutt’ kun jarrutukses oli keula painunu alas nii oliskos takarenkat käyny irti radasta ja alas tulless ruvennu pukittaa ja siitä kevätjuhlaliikkeiden siivittämänä lähti lapasesta?
     
  2. Roc

    Roc Gearhead

    Jos olen oikein ymmärtänyt, kyseisessä Audissa ollut aikaisemminkin jotain hämminkiä varttimaililla ja autossa ei nähtävästi myöskään turvakaaria eikä muitakaan turvallisuusvarusteita, vaikka tehoa nähtävästi lähemmäs 1000hv? Eipä tuossa voi ketään muuta syyttää kuin itse kuljettajaa / auton omistajaa. Jos halutaan olla raadollisia, niin parempi että ajoi tuolla itsensä hengiltä kuin kadulla, missä olisi voinut mennä joku muukin samalla.
     
    Nikuzai, Fuselage, miguelo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Googlasin tuon ja löysin instagram tilin, surullista, konkretisoitui mukavaa perhe-elämää viettäväksi nuoreksi 2 lapsen isäksi. Voimia omaisille.
     
    Gary Grand ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  4. tito

    tito Gearhead

    Katsojien keskuudessa kiersi huhu että näytti kuin perä/takarenkaat olis noussu "ilmaan ".Itse tulin paikalle vasta onnettomuuden tapahduttua joten en tiedä..
     
  5. kenax

    kenax 3rd gear

    Olikos tämä kuva nyt varmasti Lappeenrannasta nyt viime sunnuntailta? Minusta ei. Eri vanteet ainakin tässä kuvassa kuin onnettomuuden jälkeen, enkä muista että tuollaista paikkaa olisi Lappeenrannan varikkoalueella. Jälkimmäinen tosin omaan muistiin nojaten, vanneasia ei.

    Edit: ja sitten kun vetää pään perseestä ja katsoo kuvan sijainnin, niin tuo kuva on West Coast Street Cup 15.7.2017...
     
    jknR tykkää tästä.
  6. Bukero

    Bukero Gearhead

    :rotfl::poff::soosoo:
     
  7. M

    M Gearhead

    Edelleen uutisoinnissa näyttää tapahtumaa kuvattavan kiihdytyskilpailuihin. Nyt TUKES on ilmoittanut tutkivansa asiaa ja sen, että vastuuvapauslause ei poista järjestäjän vastuuta. Taitaapi olla Good Bye kaikille kilpailuille, koska eihän kukaan järjestäjä voi ottaa vastuuta tuollaisesta...
     
  8. Rotten

    Rotten Gearhead

    Laittomat kisat kaduille!? Voi terve! :confused:
     
    Gary Grand ja Custom_Rod tykkäävät tästä.
  9. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tuossa puhutaan kiihdytysajoista koko ajan, ei ole ihme jos mediakin käyttää sitä nimeä.
     
    Custom_Rod tykkää tästä.
  10. miguelo

    miguelo Gearhead

    Näin on, tässä Hesarin juttu asiasta:

    https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006209423.html
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Eikös tässä vasta märisty ettei saa yrittääkkään erotella vapaata tapahtumaa ja oikeita kisoja, ei ketään kiinnosta noita tutkia ja harkitakkaan kieltämistä :odroll:
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ehkä ei nyt kuitenkaan. Luulisin ennemmin että tulee jotain uusia ohjeita, joiden noudattamisesta järjestäjä voi hyvinkin olla jatkossa vastuussa. Jos vahinko siitä huolimatta käy, niin katsotaan että onko ennalta tehty mitä tehtävissä on ollut. Hyviä esimerkkejä oli jutussa aiempien tapahtumien pohjalta: katselualueiden tarkennus sekä parempi maalin merkintä ja opastus.

    Ehkä tämän pohjalta tulee sääntöjä / valvontavastuuta esim. turvavarusteisiin, renkaisiin, jarrutusalueisiin tms. liittyen. En näkisi sellaista pelkästään huonona asiana.

    Tommosethan on niissä "oikeissa" kiihdytyskisoissa jo varsin hyvällä mallilla.
     
  13. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    No eipä yhtää yllätä tääkään taas että tollaset paskajärjestöt on rahastamassa. Kuollutta on hankala sakottaa=verottaa itselleen ja omaisuudelleen aiheuttamista vahingoista joten väkisin näemmä tälläkin tekosyyllä saadaan järjestäjälle joku ylimääränen maksu valtiolle.
     
    Custom_Rod ja Rotten tykkäävät tästä.
  14. z 900

    z 900 Gearhead

    Kuolihan imatranajoissakin yksi kuski? Ei se kylläkään mielestäni aiheuttanut tälläistä mediamyllystä?????
     
    Gary Grand, ramman, onoff road ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Näen pelkästään huonona asiana ettei ihmiset saa päättää omista tekemisistään tai siitä millaset varusteet näkee tarpeelliseksi. Ihan sama vaikka pyörätuolilla ajaisi 300 kuhan sivullisia ei aseteta riskiin mikä kai on tälläsen tapahtuman tarkoitus. Siinä sitte käy huonosti tai ei käy, sen ei pitäs kuulua muille kuin kuskille joka varmasti tiedostaa tälläsenkin toiminnan riskit. Jos sivullisia olisi mennyt esim. katsojat väärässä paikassa tai joku asiasta tietämätön ohikulkija, ymmärtäisin kyllä järjestäjänkin vastuun asiassa.
     
    Custom_Rod, ramman, onoff road ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Se ei ajanut öky-Audilla.
     
    belair66, Gary Grand, Custom_Rod ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    No, toki siinä pitää aika ripeästi kiihdyttää, jos meinaa saada hyvät lukemat. Ja otetaanhan noissa aika myös varttimailille.
    No, jokatapauksessa turhaa saivartelua ikävän tapahtuman tiimoilta. Osaanotot omaisille.
     
  18. XJR

    XJR 3rd gear

  19. Seejii

    Seejii Gearhead

    Vastuuvapautuslaput on suunnilleen paskapaperin arvoisia. Niiden tarkoitus on viimeistään kyseisellä hetkellä laittaa tekijää ajattelemaan tekojaan, jos ei siis ole aikaisemmin miettinyt.

    Mutta joo, vastuut katsotaan käräjillä jos on epäselvyyttä. Tässä tapauksessa ei ole. Suljettu, tapahtumaan varattu alue. Järjestäjä ei ollut puikoissa. Tiettävästi kuski ajoi omaehtoisesti.

    Jos kilpailut kielletään niin seuraavana listalla on vappumarssit.

    Oikeastaan järjestys pitäisi olla toisin päin. Onhan vihapuhe pahapaha asia ja tuo vihapuheen isä ja äiti pitäisi viimein lopettaa. Kuten muistetaan, SDP:n aloittamassa kapinassahan kuoli prosenttuaalisesti euroopan ennätysmäärä oman maan kansalaisia.
    Huono asia!
    Ei pidä sallia sellaista!

    Mielenkiinnolla jään seuraamaan millaisia mielenmuokkaus keinoja journalistit käyttävät asian tiimoilta, jos käyttävät. Voi hyvinkin olla etteivät erityisesti tuhlaa paukkuja tähän asiaan, mutta kokeilevat varmasti eri näkökulmia ja pyrkivät näkemään mikä tehoaan tänä aikana.
     
  20. speedy

    speedy Double Gearhead

    Kuljettaja oli tuosta suht läheltä, Lappajärveltä .. Jäi vaimo ja 2 pientä lasta, perhe oli paikanpäällä katsomassa. Hemmetin surullista :(
     

Kerro tästä muillekin!