2002 Z06 Corvetten "front grille"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Skoll, 27.8.2019.

  1. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Nonnii arvon Corvette tietäjät ja omistajat

    Kaverin puolesta kyselen, tarvisi löytää sinne alas sellainen mesh/verkko, niitä nyt on kumpainenkin löytänyt pikaisella googlettelulla vaan tuppaavat olemaan suht tyyriitä, eli onko kenelläkään tietoa saako ko. puskurin osia mistään järkevään hintaan? Myös aftermarket versiot käy, en usko että pakko olla alkuperäistä vastaava.

    Kyseessä siis tämä osa, jokainen varmaan hoksaa, että mitä ajoneuvon keulasta puuttuu:
    [​IMG]
     
  2. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Tätä itsekin ideoin, mutta tilanne on vissiin se, ettei ole oikein kauheasti työtiloja tai muutakaan. Mutta pidetään silti mielessä.
     
  3. J.J

    J.J Gearhead

  4. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    10424821
    Ilmeisesti osanumero, katsoin ohimennen venäjän varaosaliikkeestä, mutta maksaa siellä tajuttomasti johtuen että tulee heillekin jenkeistä. (278€/48päivää)
     
    Skoll tykkää tästä.
  5. Skoll

    Skoll 2nd gear

  6. TransSami

    TransSami Gearhead

    Tolla firmalla kun googlaat niin löytyy omat kotisivut ja myynnin sp-osoite. Ja vielä mainittu että overseas-hinnan saa kysymällä...
     
    Skoll tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!