Chevy Hi Performance magazine

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapio, 3.3.2005.

  1. tapio

    tapio Gearhead

    Tuleeko muille OD:n lukijoille kyseistä läpyskää kotiin kannettuna? Oman tilaukseni kanssa on ollut viime kuukausien aikana hävyttömästi ongelmia; tahtoo sanoa, että lehti on jäänyt tulematta. Sama homma kustantamon toisen julkaisun Corvette Feverin kanssa. Asiakaspalvelu ilmoittaa aina kohteliaasti, että painos on loppu ja tilausta on pidennetty kuukaudella. Suoraan sanottuna hiukan ottaa aivoon, kun läpyskät jäävät säännöllisesti tulematta?

    Onko muilla samankaltaisia ongelmia?
     
  2. hukkis

    hukkis Gearhead

    Sama vika täällä,vissiin kolmasosa CHP:n ja hot rodin numeroista puuttuu.Onneks kuitenki jatkavat tilausta,ku jaksaa reklamoida...
     
  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Mullekin tuli just Hot Rodin huhtikuun numero. Edellinen oli tammikuun ja sitä edellinen marraskuun. Mun alunperin kahden vuoden tilaus kestää tätä menoa yli kolme vuotta.
     
  4. jaszu

    jaszu Gearhead

    Joo, pahasti takkuilee.
    On vaan niin paljon halvempaa kuin irtonumerot että sen jotenkin kestää.
    "Ennen vanhaan" kun lehdet tuli ties missä laivakonteissa kuukauden myöhemmin kuin lehtipisteisiin niin kaikki numerot tuli.
    Silloinhan airmail tilaus maksoi ihan sairaasti.
    Olisikohan nyt mahdollista tilata maapostina?
    Onko kukaan kysynyt mitä maksaa tilaus R:n tai Akateemisen kautta, jos sais takuuna puuttuvat numerot!?
     
  5. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Ottakaapa yhteyttä postiin ja tehkää valitus...(esim. postin nettisivuilla) Kummasti rupeaa numerot sen jälkeen tulemaan.

    Nimim. Kokemusta on.
     
  6. thomaso

    thomaso Gearhead

    Aikoinaan tilailin useamman vuoden ajan jenkkiehtiä(guitar player, guitar world, car audio and electronics ja car stereo review) Akateemisen kirjakaupan lehtipalvelun kautta sekä omatoimisesti. Välillä tuntui olevan kausia kun lehdet jäivät tulematta. Välillä tuli tuplat. Joskus 2 seuraavaa numeroa samalla kertaa. Ihan sama tilasko ite vai akateemisen kautta. Useimmiten kuitenkin homma toimii. Riippuen vähän kustantajasta, noissa mun lehdissä tais olla kolme. Valituksen tekemistä helpotti lehtipalvelun kautta tehty tilaus, ne otti suoraan yhteyttä kustantajaan, aina tuli hyvitys tilausjakson pidennyksenä sekä pahoittelukirje kustantajalta. Itse tilatuissa oli pakko soittaa suoraan pääkallopaikalle ja sönköttää asiansa, kyllä sekin onnistui. Tosin puhelun hintaa ei kukaan hyvittänyt.
    Postillahan ei ole mitään tekemistä numeroiden puuttumiseen(ellei joku postin työntekijä sitten vedä ohi niitä), nekin vaan tekee valituksen eteenpäin.
    Tiedä sitten kuinka tehokasta on koska postihan vaan jakaa lehdet, Nehän ei ole tilaaja niinkuin Akateeminen joka laskuttaa lehden saajaa.

    Paskamaisinta hommassa on toi puuttuvien irtonumeroiden metsästäminen varsinkin kun monet artikkelit ja projektit jakautuu usealle numerolle.
     
  7. tapio

    tapio Gearhead

    Kuinkas moni noista lehdistä on Primedian kustantama? Veikkaan, että aika moni. Kyseisellä kustantamolla on näköjään isoja ongelmia ulkomaan logistiikkansa kanssa. Tai sitten painetaan niin pirun nihkeästi niitä lehtiä ja kun hävikki on suurta, niin annetaan suomalaisten ynnä muiden ulkomaalaisten kärsiä nahoissaan... Go figure.
     

Kerro tästä muillekin!