saapiko ohjausta nopeammaksi chevy -71

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja always bb, 1.3.2005.

  1. always bb

    always bb Gearhead

    ohjausta mitenkään nopeammaksi chevy -71 olis kyseessä olen ajatellut tollasta jotain camaron/firebirdin ohjaus simpukkaa niissä laidasta laitaan 2,1 kierrosta kun toi alkuperäinen jotain 4 kierrosta onko kukaan vertaillu vanhempiin että onnaako em; sydeemi tai onko muita vaihtoehtoja.
     
  2. 383

    383 Gearhead

    ws6 simpukkaa saa myös vanhan mallisena
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tarinan (ei kokemuksen) mukaan kannattaa katsella mielummin 80-luvun IROC-Z Camaroiden (siis 3gen autojen ) nopeita ohjauksia kuin vanhoja 70-luvun nopeita simpukoita. Kuulemma on edes jonkinlainen tuntuman tiehen. Ulkoisesti se on lähes samanlainen ja kun siihen laittaa vanhan simpukan kannen niin eroa ei huomaan.

    Mielestäni simpukat ovat yleisesti vaihtokelpoisia keskenään mutta huomioi sisäänmeno akselin mitta: se on joko 13/16 tai 3/4 ja hanki siis oikean kokoinen rättinivel.

    Tuohon 70-74 simpukkaan 4-kierroksisena liittyi jokin kettumaisuus mutta nyt dementia valitettavasti että en muista mikä siinä oli erilaista kuin muissa.

    Mulla on just Camaron etupää auki ja F041 (siis vastaa WS6:sta Tulilinnussa) simpukka asennuksessa. Se on orkkis vanha 2.6 kierroksinen johon vaihdoin alapään stefat jokin aika sitten. Jos tarvitset jotain mittoja siitä niin ota yyveellä yhteyttä.
     
  4. always bb

    always bb Gearhead

    camino olis kyseessä ja tollasta just 80 luvun lopun simpukkaa ajatellut pää asiassa. kokeilin tutun trans amia siinä oli aika makee kun 2 varvia laiasta laitaan. mutta pitää mitata toi ohjaus akseli mikä koko siinä on
     
  5. always bb

    always bb Gearhead

    niin kai se kuuluu oliko tyyriskin paketti joni tai onko tietoa
     
  6. jaszu

    jaszu Gearhead

  7. jaszu

    jaszu Gearhead

Kerro tästä muillekin!