727 laatikosta hävis kickdown

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jm-vallin, 4.9.2019.

  1. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Sunnuntaina viimeks ajettu ja toimi, tänään ei toiminut.. Mistähän mahtaa johtua. Vaijerilla tehty ja vaijerin liike ei ole muuttunut..
     
  2. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Onko panta löysällä?
     
  3. Poke

    Poke Gearhead

    Vastauksista tulee helposti hassuja, koska informaatiota annetaan minimaalisesti. Voi panta alkaa kiristämään.

    Onko se lodju perushuollettu milloin, vaiko ei koskaan?
     
  4. Poke

    Poke Gearhead

    Jos vaijeri ja vipu ovat kiinni ja mikään ei auta niin sitten se on panta.

    "Try the kickdown adjustment next. Loosen the outer nut, turn the adjusting screw (the inner part) 'til it's nice and snug, then back it out exactly 2 full turns and lock it down."
    [​IMG]
     
  5. Poke

    Poke Gearhead

    Tuossa vielä äijä selittää avatulla TF727:lla ja momenttiavaimella. 72 inch pounds kiristys ja 2 kierrosta auki.

     
  6. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Lodju on uudelleen rakennettu joku 20v sitten mut auto ei ole liikkunut sen jälkeen ku muutaman tuhannen kilometriä.. Vois tänään tutkia tota pannan kiristystä. Ens talvena tarkoitus avata laatikko ja tutkia miltä siellä näyttää..
     
  7. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Kyllä se vika löyty toimimattomuuteen. Oli laatikossa liian vähän öljyä. Ei ole tullut paljoa ajelua shiftkitin , öljynlauhduttimen laiton ja sitämyöden öljyjen vaihdon jälkeen ni oli ilmeisesti lähtenyt johonkin kiertoon, kun tuli ajettua vähän pidempi lenkki. Luulisin et vika löyty siitä.. äsken hain lisää öljyä ja pian pieni testi.
     

Kerro tästä muillekin!