rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Kylläpä nyt vastustaa Rockauton kans :mad:. Tilasin alatukivarsien puslat, ja samaa puslaa oli tarjolla kahdelta valmistajalta, eli Dormanilta ja ACDelcolta. Päädyin sitten Dormaniin, koska ACDelcon kohdalla luki "3 day delay". Tilaus vetämään ja seuraavana päivänä mailissa odottaa ilmoitus, että osa tuotteista on loppu varastosta, ja Rockauton sivuilla odotti ehdotus, jossa lähetettäisiin yksi kappale Dormanin puslaa ja yksi kappale ACDelcoa. Kumpaakaan merkkiä ei ole kahta kappaletta ja eri merkkiset tulee eri varastosta, niin haluavat tietysti lisää rahaa. Lisää rahaa rapakon taakse ja odottelemaan, että saan puslia vaikka sitten eri merkkisenä ja kahtena eri pakettina. Seuraavana päivänä tulee ilmoitus, että Dormania ei löydykään yhtään kappaletta varastosta, ja se ACDelco on lähetetty. Nyt mulla on sitten yks pusla ostettuna :oops:

    Kurkkasin eilen Rockauton sivuille kun pari viikkoa tästä pieleen menneestä tilauksesta oli kulunut, ja molemmat puslat olikin palannut takaisin listalle. Nyt kun koitin tilata ACDelcon puslaa, niin ostoskoriin sen kyllä saa, mutta maksuhetkellä se poistuu, koska tuotetta ei ole saatavilla. Dormanin sain eilen tilattua ja maksettua. Tänään tulikin sitten taas tuttu ilmoitus mailiin. Eihän ne sieltä taaskaan mitään pysty toimittaan :mad:
    Tarviikohan tässä ruveta tilaileen sorvarilta polyuretaanipuslia. Onhan mulla nyt ainakin yks antaa malliks.
     
    Muokattu: 5.9.2019
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mä tilasin ristikoita Dana60 etuvetareihin, suomessa maksoi yli satasta kappale, niin kaikkine kuluineen sain rokkiautosta neljä samaan hintaan kuin suomesta kaks. Ja jenkeistä spicerin huippulaadukkaat, suomesta precision / moog mikä ei niin hyvässä maineessa.

    Ja blazerin takavalo noin kympin rokkiautossa, suomessa ne oli 120 ja tinkimisen jälkeen 60. Melko kovia hintaeroja ja suomessa katteet ovat välillä tolkuttomat.
     
    Karpov tykkää tästä.
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tilasin ot pumpun hihnapyörän pikappiin kun oli valikoima muuttunut. Viis puolanen versio 24€ kuluineen. :cool:

    Uskaltaa nyt pumppuvaihdon tehdä
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    En tiedä onko katteet aina tolkuttomat, voi olla "väärin ostettua" tavaraa.
    Mutta joo, hinnan erot on isot.
     
    dart -66, simeoni ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
  5. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joo. Mulla hajos c5 corveten tehostajanpumpun hihnapyörä (muovia!) ja kysyin paljonko maksaa us-partsissa. Vastaava, mutta peltinen löytyi hyllystä ja maksoi 30€!
    Uus muovinen 20$ rokkiautossa (+rahdit tietty, meinas unohtua) ja kestänyt sen viikon tulla. Eli ostin peltisen joka on ikuinen.

    Eli kannattaa olla hieman hintatietoinen ja käyttää vähän järkeä mitä hankkii mistäkin.
     
    Muokattu: 5.9.2019
    dart -66, jariha, Poke ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    joo järkeä mä ainakin käytin. 46.2€ uspartsissa uus ja siihen vajaa kympin posti päälle vs 24€.

    Vaikka uspartsissa olis ollut postikuluineen 30€, olisin tilannut usasta kun ei niin hätä ole.
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tuli koeponnistettua 36 kk takuu. Reklamaatio hyväksyttiin, ei muuta kuin lähetät rikkinäisen takaisin niin rahat palautetaan. Lähetyskulut vaan toista sataa ja osan hinta rapiat 3 kymppiä.

    En lähettänyt.
     
  8. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Juurikin näin, eli tapauksesta riippuu mistä kannattaa tilata. Ei kannata olettaa että rokkiauto aina halvin. Ehkä jos vähän riskillä yleistetään, niin kevyttä ja halpaa kannattaa usein tilata jenkeistä. Sitten kalliimmissa osissa ero alkaa tasottua. Ja sit taas jotain kamoja täältä ei vaan järkevästi saa.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    En tiedä mihin asti tuo voimassa, kaveri sai kerran sieltä tulostettavaksi laput mitkä sai pakettiin. Rockauto maksoi kulut lähetykseen.
    hintatason silti aistii jo rockautossa postikulujen kanssa. Jarruosatkin 90% tullleet halvemmaksi kuin täällä. Lokasuoja ja polttoainetankki on sitten selkeesti suomihommia.
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Haha, mä ostin rockautosta jarrusatulat paloineen halvemmalla kuin Suomesta pelkät palat! :rotfl::rotfl::rotfl:
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mää olisin kuvitellut että saan ne rahat ilman palautustakin kun kulut noin kovat, mutta ei jos oikein ymmärsin.

    Rahallinen menetys ei ole kummoinen, mutta periaatteessa vastustan p@skan myymistä, niin reklamoin kyllä tavaran hintaan katsomatta. Ja tämä oli vielä kallein vaihtoehto 3 v takuulla, eikä kahta vuotta kestänyt. Mitenhän surkeita ne halvimmat on.
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Saa ne rahat takaisin jos osa on x ajan ollut, en tiedä mikä maksimiaika.


    Paskaahan se taas kerran usaosat on oli missä vaan tehty ja ostettu suomesta tai usasta ei se yllätys ole tai salaisuus. Jenkkiä käyttöautona pitävät sen saa tutaa.
     
  13. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tää oli mersun koiranluu. Moog merkkinen. 40 000 km ja korjauskehotus. Kun alkoi kolista niin arvelin että meni varmaan toiselta puolelta. Onneksi en vaihtanut kun sen viallisen silloin 2 v sitten.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eikö europeleihin sais halvemmalla osaa viro/saksa ja taatusti laatumerkein?

    Mä en viitti rockautosta camryyn tilata mitään, osavalikoima vitullinen mutta merkit 95% usalaisia eli made in usa/mex/chi. Laadussa häviää paraskin ihan varmasti perinteiselle euroopassa tehdylle osalle.
     
  15. mukko

    mukko 2nd gear

    Saapa nähä kauan menee uusissa sytkä+huolto-osissa joista lähti just tilaus Joelle.
    Eioo järkiä suomihinnoissa jos ilmansuodattimia/öljynsuodattimia saa rapakon takaa miltei kymmenkertasen määrän kun kotimaasta yhen.
     
    xarper tykkää tästä.
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Aika samoissa taisi olla nyt se uusi minkä Aerosta tilasin. Mutta ei viittis monesta paikkaa tilailla jos saa kerralla samasta.
     
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ja tuluppia.
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onhan aerollakin huima 9€ postikulu, niin insinöörin matikalla mieluummin ostaa rokkiautosta osia jotka nostaa alv maksuja ja jossain kohtaa myös postikuluja :D
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    En tainnut kyllä 2 v sitten edes tietää mitään mokomasta Airosta. Volkkariin kun ei osia tarvinut hommata niin ei ollut tarvinut perehtyä.
     
  20. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Vähissä alkaa olla nykyään ne eurooppalaisetkin laatuvaraosamerkit ja osat. Enimmäkseen nekin on luokatonta kuraa. Toisaalta me kuluttajat mahdollistetaan se että niitä on markkinoilla, ostamalla niitä. Tai te muut, kun minä en niitä osta. Enkä osta niitä rokkiautonkaan halvimpia osia amerikkalaiseen käyttö/harrasteautooni.
     

Kerro tästä muillekin!