olis whiskyä tarjolla..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja rekkules, 5.1.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest


    Muuten hyvä, mutta tarkoittaa takaoven tiivisteitä, eikä takaluukun (tailgate).
     
  2. jonep

    jonep 3rd gear

    niin oliki, katoin vituiks :oops:
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Niin siis jokseenkin tämän näköinen takaapäin? 1966 Impala
    [​IMG]

    Ja tästä seuraavan mallisestakaan ei käy millään? 1968 Bel Air
    [​IMG]
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Amerikasta saa ihan mitä vaan! jos joku sanoo että on kysellyt sieltä päin kaikki paikat läpi niin se ei välttämättä kerro koko totuutta... viralliset dealerit ja isommat varaosakaupat pystyy kyllä käymään läpi mutta kun siinä maassa on miljardeja :odroll: auto osa liikkeitä ja pienempiä "rompetoreja" ja swappeja niin EI KUKAAN voi tietää varmuudella ettei ole olemassa... etsimmällä löytää mutta se voi olla lähes mahdoton tehtävä mutta kuitenkin löytää..
     
  5. rekkules

    rekkules 1st gear

    olis whiskyä...

    :D olen kysellyt itse ja paremmin kieltä taitavien ystävieni kautta jenkkien/canadan harrastaja foorumeista....ebayt....aswoa...impala owners...kanukkien farmarikerhosta..muutama dealerin NOS varastokin on löytynyt..etc...vaan ei löydy tailgate kummeja!.se on hassuinta et chevelleen-pontsoon-buikkiin vm 65-67 löytyy.mut impala/belair ei. asiaa on kysytty myös STEELELTÄ joka on valmistaja,,mutteivat he olleet kiinnostuneita.vaikka ilmoitettiin että meitä 65-66 vm omistajia on varmaan satoja ketkä haluaisivat ostaa moiset kumit..joten jollei jenkit tiedä mistä omiinsa saisivat tailgate kumit katson ettei niitä OLE missään.jos PERKELES joskus voitan lotossa laitan tailgate kummitehtaan pystyyn...nuukana miehenä STARTTIRAHOILLA. jees eli wiski leka odottaa ottajaansa :wink:
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ihan hakuammuntana mutta mitenkähän tuolta australian suunnalta? Siellähän on kuitenkin jenkkejäkin ja onko sitten niiden isot Holdenit kuinka kaukana Chevystä? Nimittäin paljon yhtäläisyyksiä korimuodoissa löytyy.
     
  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    www.soffseal.com

    Saattais löytyä, ei nyt osunut suoraan silmiin, mut kannattaa kysyä
     
  9. naapukka

    naapukka 1st gear

    Re: whiskyä

    [quote="KIITTI kuiteski teille whisky-leka pysyy kaapissa.....toivottavasti ei kauan?[/quote]

    Menee nyt vähän asian vierestä (vai meneekö ? ), mutta mikä sun mielestä on whiskyä ???
     

Kerro tästä muillekin!