Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. jospa ne turvamiehet turvasivat yleisöä tältä partamieheltä?
     
    Pertti K, jknR, daavid-son ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Oli hyvä näyttely, paljon mielenkiintoista kalustoa ( =rahalle vastinetta), ja kun vielä teki peliliikkeitä ja meni heti sunnuntaiaamusta, oli mukavan väljää tutkailla autoja tarkemminkin.
     
  3. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    [​IMG]
     
    jknR tykkää tästä.
  5. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Ekaa kertaa kävin tuolla ja hyvä meininki oli:)ei oo aikasemmin päässy.
     
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kannattaa käyä jatkossakin. Vaikka paikallisia oonkin eli oma lehmä tavallaan ojassa, on tämä kyseinen tapahtuma nimenomaan parantanu vuosi vuodelta ku sika juoksuaan. Classic car show on aina ollu loistava, mut nimenomaisesti täällä on kiva käyä joka vuos.

    Osansa varmasti tekee se että löytyy jenkki- ja tuninki/europuoli erikseen. Molemmilla omat harrastajakuntansa, mutta hyvin näkyvät keskenään sopivan samoihon tiloihin. Ja ihan samannäkösiä ja olosia heppuja. Siin mun mielest piilee tän tapahtuman nimenomanen vahvuus.

    Ite en tuninkeista välitä, mutta läpi kävelin; vaikken autoista tykännytkään niin rakennuksen taso ja kädenjälki oli sielläkin ihan yhtä loistavaa kuin itselle mieluisalla jenkkipuolella.
     
    kerosiini, mikaa7146, miguelo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. renezz

    renezz 1st gear

    miguelo ja rekkamies tykkäävät tästä.
  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Ford (VIC-56) Lahden Jenkkiautonäyttely 28.09.2019[​IMG] [​IMG]
     
    mikaa7146, cdv70 ja esmi tykkäävät tästä.
  9. JRD50

    JRD50 3rd gear

    Tuntuu vähän siltä että Torinon takakulmat on originaalit ja pakkeli ja maali vaan päälle. Ei kai niissä muuten niitä listan reikiäkään olisi?
     
  10. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Netistä lukenut, muuten en asioista tiedä sen enempää.

    Näkikö joku jotain epämääräistä liikehdintää tämän Fordin takakontilla ilmeisesti klo. 16.30 jälkeen lauantaina? Takaluukku murjastu auki ja viety juomat, ei mitään muuta.
    [​IMG]


    Sunnuntaina jonkun DeSoton laseihin naarmutettu erinäisiä tekstejä, kuten fuck.

    Ja ilmeisesti johonkin FoMoCo tuotteeseen etulokariin vedetty naarmu.



    Vähän käy tunteisiin! Kyllä taas kehtaa tunnustaa olevansa lahest kun täällä tällästä tapahtuu.
     
    jarkko359 tykkää tästä.
  11. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    :eek:not good, not good:(
     
  12. linc-77

    linc-77 Gearhead

    Kävin varmuudeksi tarkistamassa oman auton, ei jälkiä....
     
  13. esmi

    esmi Gearhead

    Luulis että siellä parkkiksella sen verran on aina porukkaa liikkeellä, että sais toisten autot olla rauhassa!
     
    jarkko359 tykkää tästä.
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  15. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Kappas, oli vaimonikin päässyt Maken kuvan kohteeksi :odrazz::pinup:

    Ekaa kertaa käytiin Lahden Jenkkiautonäyttelyssä. 754 mailin reissu ja kyllä kannatti tehdä. Erittäin tasokas kattaus näyttelykalustoa. "Mystery Train" oli huikea taideteos ja paljon oli muitakin erittäin vaikuttavia autoja. Messuhallissa oli hyvät ja toimivat puitteet jonka pistin merkille jo joskus aiempana vuonna Classic Motorshown yhteydessä. Harrasteparkissa todella paljon autoja.

    Ajankohdallisesti syksy on varmaan paras tällaiselle tapahtumalle. Keväälle kun näyttelyitä on niin paljon niin se varmasti rokottaa toinen toistensa kävijämääriä. Uskon myös että harrasteparkkiin on enemmän tulijoita syksyllä ku aikaisin keväällä, syystä että tallikaudet monella venähtää... (btdt) Aika hyvänä boostina tällanen tapahtuma toimii myös tulevan talven autonrakenteluhommiin ja varmasti hieno päätös monen ajokaudelle.

    Ainoa kehitettävä mieleen tuleva asia on se, että harrasteparkin maksullisuuden ja maksukäytännöt ois voinu tuoda selkeämmin esille. Kyse ei ole summasta vaan siitä, että siihen tietäisi varata käteistä rahaa tai ostaa ennakkoon sen parkkilipun mistä ei ollu mitään hajua.

    Kuvia: https://x10sion.kuvat.fi/kuvat/2019/Jenkkiautonäyttely+2019,+Lahti/
     
    MudMax, jarkko359, miguelo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Tämä tuli eteen minullakin. En ollut ymmärtänyt ostaa pysäköintilippua, ja poislähtiessä minulta sitä toki alettiin kyselemään. No eipähän sellaista ollut antaa, olisin kyllä maksanut, mutta rahastajalla ei ollut korttivehkeitä. Minulla kun on enää harvoin käteistä päällä.
    Sain käskyn lähteä takaisin sisälle ostamaan pysäköintilipun.

    Totesin että minä en tosiaan ole enää palaamassa tuonne ruuhkaan josta juuri tulin.
    Lupasin laittaa 10 euroa hyväntekeväisyyteen tästä hyvästä, ja lähdin kotiin.

    Kyllä, aion pitää lupaukseni.
     
    KajS ja jarkko359 tykkäävät tästä.
  17. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Hyvin oli opasteet tehty harrasteparkkiin ja liikenne sujui sinne hyvin ja sieltä pois mutta olisiko siihen opasteeseen esimerkiksi voinut laittaa tiedot pysäköintimaksusta...Osta pysäköintilippu tai maksa lähtiessä käteisellä.:rolleyes:Ei se 8 euroa paljoa ole ja sen maksaa ihan mielellään jo vaikka kannatusmielessä mutta ohjeistuksessa olisi kyllä parantamisen varaa.
     
    esmi ja jarkko359 tykkäävät tästä.
  18. -chgr

    -chgr 2nd gear

    Onse kyllä aika törkeetä rahastaa ku viet autos sinne näytille eikä missään edes lukenu että pysäköinti maksaa ? Ilmankos siinä tyttönen meina loikata lähtiessa alle =D

    Ja hiekkaparkissa oli joku vanha sankari neuvomassa mihin sitä pitäs auto ajaa ja sitteku ajo sinne minne ite halus niin alko huuteleen että pitäs antaa sakot että hän on poliisilaitoksella töissä. HAHA
     
    jarkko359 tykkää tästä.
  19. canadaman

    canadaman 1st gear

    Tomi Erosen voittama paras maalaus - palkinto ei menny oikeaan osoitteeseen. Ei sillä ettei oldsin maalaus ois hieno vaan tolle pellellä ei oo mitää tekemist auton maalaamisen kans ku värikarttojen selailu ja kuvien postailu instagramii. Jos tolla Tomilla on yhtää älyy ni luovuttaa palkinnon maalarille jolle se kuuluu
     
    jarkko359 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!