Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Näitä tulee olemaan lähivuosina paljon. Vaarien tallit tyhjennetään ympäristötietoisesti.
     
    mikkis83, mikaa7146, rb ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Taas uus syy hävittää..
    Aiemmin on riittäny, ettei ymmärrä asian päälle mitään. Tai sitten on leski päässy toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa "sen vanhan romun" hävittämisestä...
     
    mikaa7146 ja Pertti K tykkäävät tästä.
  3. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ei välttämättä ympäristötietoisesti vaan ei ymmärretä että niillä olisi vielä joku arvo jollekin. Helpompi kaikki myydä romumiehelle ja saada kilohinta, kuin myydä tavaraa jonka arvosta ei ole mitään havaintoa.
     
  4. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Onneksi ainakin nämä mun tuntemat romumiehet myös ymmärtävät tavaran arvon sellaisen kohdatessaan ja käsittelevät siten että siitä on vielä iloa jollekin.Monesti on romunhakupaikkaan tehty toinen reissu paremmin sopivalla kalustolla jos koura on liian raaka väline.;)
     
    mikkis83 ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  5. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Niin, vielä hämmästyttävämpää on että noita samoja on samassa paikassa ainakin 3 (kolme) kpl, tää on huonoin...eikä siinä läheskään kaikki...eikä ole latolöytöjä, kyllä nämä ovat mobilisti-harrastajien tiedossa olleet aina.
     
    juko7 tykkää tästä.
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  7. redneck1

    redneck1 Gearhead

  8. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Kova on hinta tuolla 124 fiiatilla. Tuolla hintaa Suomessa saa suoraan jo museo rekisteröidyn, kun tuo ei ole edes special T.
     
    Muokattu: 8.10.2019
    Pertti K, Gary Grand ja palontie tykkäävät tästä.
  9. Bukero

    Bukero Gearhead

    näin se tosiaan menee.. vasta sitten alkaa kalusto liikkumaan
     
    mikaa7146 tykkää tästä.
  10. speedy

    speedy Double Gearhead

    Ladakshan tuota luultais, sekin riittää viemään fiilikset :D
     
    Peeaa tykkää tästä.
  11. LPV

    LPV 3rd gear

  12. mikaa7146

    mikaa7146 Gearhead

    Yleensä nämä hävityshimoiset eivät ymmärrä mitään kerätystä irtaimistosta. Pitäsköhän myydä kaikki pois ja vaikka viihdyttää itteensä jossakin maailmalla?
     
  13. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Isoisän kuolinpesää tyhjentäessä hienoimmat tavarat löytyivät perikunnan roskalavalta. Vanhoja öljypurkkeja, työkaluja, peltipurkkeja. Klaxon-äänitorvi ja höyrykoneen regulaattori. Keräsin kasan ja kysyin, saanko ottaa. "Eihän siinä ole kuin vanhaa krääsää", oli vastaus. Perikunta jakoi keskenään jotain lautasia ja lasipöttejä
     
    Seevu, mikkis83, wilburi ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Eräs entinen työkaveri totesi että "myydään kaikki vittuun ja muutetaan pattayalle".Siellä se kyllä aikaa sen verran vietti että taisi jonkinlainen lapsilauma jo ollakin....
     
    miguelo, mikkis83, Gary Grand ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. tsipi

    tsipi Gearhead

    Itse kyllä sinänsä ymmärrän, että kuolinpesän tyhjennyksessä saattaa lähteä toisten aarteita. Oman papan huushollista lähti 2 vai peräti 3 siirtolavaa roskaa + metallikuorma + lava ja peräkärry täynnä kaatopaikalle ties kuinka monta kertaa.

    Kaverini oli auttamassa tyhjentämisessä ja alkoi moittia meitä kun kyörättii jopoja kasaan. Sanoin, että vie vaan niin monta ku haluat. Niitä oli puolen tusinaa ja kaikissa oli harrastamista, että saa liikkeelle. Kaikki jopot lähti metallikuormassa.

    Kun sitä hommaa on ihan tuskasen paljon, ni ei ihan joka asiaa pysty alkaa säälimään. En kerro tähän mitä muuta löytyi ku joku mobilisti kääntyy haudassa. Tilanne olis ollu eri, jos ois ollu esim joku kenelle soittaa osista. Ei niitä kukaan ala laittaa myyntii ku tienny edes mistä merkistä kyseiset tavarat oli... sen verran on tästä aikaa, ettei jopotkaa ollu mitenkää haluttuja.
     
    mikkis83, mikaa7146, Pertti K ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Yksi sähkömies teki aikonaan hyvän päivätilin, kun oli saanut tehtäväksi siivota erään pankin lopetetun konttorin tyhjäksi kaikista seinävalaisimista ja kuskata ne kaatikselle.
    Parikymmentä kappaletta satojen eurojen kpl arvoisia vanhoja klassikkolamppuja, joita sitten möi Keltaisessa Pörssissä hyvään hintaan.

    [​IMG]
     
    miguelo, mikkis83, wilburi ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Sitä lasikrääsää ja lautasia voi sitten myydä kirppiksillä ja rompetoreilla. :rotfl:
     
    Pertti K tykkää tästä.
  18. esmi

    esmi Gearhead

    Tai huutokauppakeisarille. :D
     
  19. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

  20. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Joo tiedän kyllä tunteen, vanhempien asunto kun tyhjättiin niin pari kuukautta jaksettiin kaupitella jossain kirpparipalstoilla ja sitten tilasin jätelavan
     
    ramman ja tsipi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!