Halpa pulttipyssy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Damned, 5.12.2006.

  1. Damned

    Damned Gearhead

    Halpakaupassa hyppi silmille huipputunnettu merkki Horse Power. Moinen logo löytyi pulttipyssyn kyljestä. Samaisen tuotteen hintalapussa luki 39,90 €. Onkohan ihan sutta ja sekundaa, vai saisiko tuolla paukutettua iskareiden pultteja auki ja muuta mukavata perusaskaretta?

    Ei kiinnosta kuulla että "mulla on 250 € Super Expert Multi Tool 2000 Xtra ja se on sikahyvä" kun ei ole a) rahaa b) tarvetta ökylaitteille. Kunhan saisi noita ruosteisia pultteja jollain komuutettua vähän liikkuvimmiksi.
     
  2. laakkius

    laakkius Gearhead

    mulla oli tollanen, ja ei sillä tarvinnu kampuran pään pulttia avata...Wurthin pyssyllä lähti samantien.
    Siispä heitin sen motonetin pelin metallinkierrätykseen...
     
  3. lincci

    lincci Gearhead

    joo,samat sanat halvalla ei hyvää saa.normaali puolen tuuman räikällä vääntää jo enemmän kuin halvoilla pyssyillä!!!
    kompura kiljuu punaisena ja itellä on korvat lukossa ja pyssy hakkaa kädet tunnottomiksi ja mutteri ei ole kuin 2 kilon momentissa = se rupee vi...ttaa :mad:
     
  4. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    iskareista en tiiä. mutta renkaiden mutterit jää kylläkin avaamatta.ostin sen pelkästään sitä varten. kiinni laitossa vähän auttaa mutta rengas avaimella pitää kiristää loput. eli lyhyesti sanottuna älä osta. sutta ja sekundaa :wc:
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    JUU EI semmosiin parane rahojaan hassata. Ite ostin just satasella Yama professional 550Nm, VITUTTAA, olis varmaan tarvinnu ostaa se wurthin mopo, ei tarttis käsin kiristää loppuun.
     
  6. Damned

    Damned Gearhead

    Iso kiitos kaikille vastaajille.

    Itellä ei vieläkää ole rahaa sen enempää kuin aiemmin, mutta tarttee puhua tallikavereiden kanssa että pistetään rahat yhteen ja ostetaan kunnon kone.
     
  7. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Ostin aikanaan semmosen halvan pikkuvehkeen mitä nyt on kaikki motonetit ja biltemat väärällään, ei sillä tehny kyl oikee mitää. No sitten ostin halvan mutta isompikokoisen, sillä lähtikin hommat luistaan. Eikä ollu kallis sekään, jotain 80€.
     
  8. valpas

    valpas Gearhead

    Lidl:iin tuli myyntiin pulttipyssy. 5 asentoisella momentilla. Max. 400Nm?! 20V jännitteellä, 4Ah akku. 69,99 Euroa
    https://www.lidl.fi/fi/p/autot-talv...yttoeinen-ajoneuvo-iskuruuvinvaeaennin/p20288
    Se on muovilaukussa, jossa on tila toisellekkin akulle, jonka voi tilata Raumalaisesta liikkeestä (Railmit), joka tuo noita Perksidejä maahan. Noin 30 Euroa.
    Neljä pitkää hylsyä mukana, ja tietenkin laturi.
    Varmaan renkaiden vaihtoon soiva peli? Toki 400Nm vääntöön ei varmaan pysty, mutta yleensä puoletkin riittää renkaan vaihtoon.
     
  9. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    joo kattelin kans että ei olis paha hinta. parksidet olleet yllättävän toimivia halpakoneiksi. ja riittäisi jos esim 300nm jaksaisi avata.

    en vaan oo tosta koneesta ennen keltään mitään kuullut.. onkohan ihan heidän uusi tuotos?
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kiinnostava laite. Itellä 18v 400nm ryobi. Yhtään jos tuo on mopompi niin vähän turha kapine jo koska ryobikin tarvii jatkovartta välillä. Kohtuudella laitetut pultit (myös pyörän) aukee.



    Jos vaan rengashommia miettii niin biltemassa 39.90€ sähkökone missä enemmän vääntöä. Isompi mollukkahan se on mutta rengashommissa ei niin väliä.
     
  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    sen sähköjohdon tuominen sen auton luo tai auton tuominen johdon ääreen.. siitähän noilla akkukoneilla yritetään päästä eroon. ja mitä kevyempi käyttää ja kantaa sitä helpommalla pitäisi päästä hommassa. eli onhan sillä koollakin vähän väliä. jos on ns talli tai mukava katos josta sähköä saa helposti niin silloin sellanen töpselimallikin toiminee lähes yhtä mukavasti.

    -----
    juu se satasen ryobi tuntuu juuri olevan siinä minimissä mitä renkaanvaihto akkupulttikoneelta haluaa. avaa lähes kaikki mikkä tarvii avata. jos ei sillä aukea on ruostunut pahasti kiinni tai joku sun kokonen on repiny tosissaan kiinni sitä. sen ryobin kanssa kuulemma isompi akku tekee siitä voimakkaamman.. ehkä se moottori ottaa niin paljon tehoo irti että se pieni akku kyykkää helposti ja jää vääntö vähäsemmäksi.
     
    valpas tykkää tästä.
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vajaa 200€ se ryobi akun ja laturin kanssa on, pelkällä rungolla ei tee ryobiton ihminen mitään.


    60cm jatkolla kivuttomasti aukeava pultti/mutteri voi jäädä ryobilla aukeematta näin esimerkiksi.


    No jospa joku tuon kävis ostamassa ja kertois millanen on ;)
     
  13. f34

    f34 Double Gearhead

    Eilen motonetissä kuulin sivusta kun joku ukkeli kyseli henkilökunnalta akkukäyttöistä mutterinavaajaa renkaan vaihtoon. On pultit niin jumissa, että ei saa jatkovarrellakaan auki.
    Myyjä katsoi koneelta, että heillä on ryobin renkaavaihtopaketti 199€ ja äijä osti sen.
    https://www.motonet.fi/fi/tuote/7003055/Ryobi-R18IWPI-120S-ONE-renkaanvaihtajan-tyokalusarja-18-V
    Olisi pitänyt puuttua tilanteeseen ja sanoa, ettei lähde 400Nm vehkeellä, jos ei mies voimin metrin varrella.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Toi just sama peli ja juu ei toivoakaan tai sitten on jatkovarren päässä voimaton mies :D

    Bilteman sähkönen jo kilpailee jatkovarren kanssa.
     
  15. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Onkohan käyttämässäni bilteman kapineessa jotain vikaa kun ei avannut muttereita mitä ryobini avasi 4ah akulla.

    Tuo ryobi on kyllä tosin aivan voimaton 2ah akulla.
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    [​IMG] tämä?


    Pitääkö oikeesti harkita tota 4ah akkua
     
  17. DslCat

    DslCat Gearhead

    Mullakin sellainen liiterintekele, paineilma (parkside). Ihan vain mielenkiinnosta otin vuosia sitten. Olisko 19,90€ ollut alelaarissa - saipahan mustat varren ja hylsät..

    Näpsä rengashommissa pyöritykseen, mutta en sillä yrittele liikoja kiristellä - ei viitti kivittää kromimutskuja ruvelle ja lukkomutu/pultsia puaskaks. Nehän laitan aina momenttivarrella käsin.. vai meneekö jollakin momsuhylsällä/-pyssyllä 240Nm?
    Avauskin aina käsin, sen kiekan verran..
     
  18. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Juuri tuon näköinen. Paha ääni mutta onneksi ei ollut oma :D

    Noissa akuissa on ihan hitosti eroa. Itsellä on pari 5ah akkua, 4ah, 2ah ja 1,5ah ja nuo piennemmät ovat ihan turhia rälläkän tai pulttipyssyn kanssa. Ruuveja niillä tosin vääntää mukavasti pitkän pätkän ja eivät paina paljoa.
     
  19. BioFreak

    BioFreak 1st gear

    Isäukko joskus osti tollasen roikkamopon. Käsin piti löysätä pyörän pultteja ennen kuin sai auki.:D
     
  20. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Mullakin on tuo, eka ostos kesti vuosia ja esim kampuran pultit aukesi vaivatta kunnes moottori kärähti. Ostin uuden, ei jaksanut avata mitään, vaihdoin takuuseen toisen, oli vähän parempi mutta ei ekan veroinen. Vaihdoin takuulaitteen moottorin ensimmäiseen ja taas pultit aukesi.:D
     
    Karpov tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!