onko käynnyt varkaita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja oldsmobile_83, 19.5.2011.

  1. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Navit on huumehörhöjen ykköstuote.. Vaikka niitäkin saa nykyään aikas halvalla. Töissä olen jokusen ikkunan saanu ehjätä hörhöjen jäljiltä. Ääliöt eka leikkii ihmemiestä ja yrittää runkkia jostain karmin välistä ovea auki ja sitten tussattuaan keksivät rikkoa lasin. Älypäät.
     
  2. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Kuka perkele noita jättää autoon vai oliko tämä provo?!
     
  3. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ei ollut mikään provo.

    Tavarat ei ollut esillä. Navi oli hanskalokerossa, ja telinekin on semmonen pieni, mikä on siinä itessään kiinni. Ja kaikki muukin oli lokeroissa. Vaatteitakaan ei helposti nää, kun on coupe-mallinen auto, jossa takasivuikkunat pienet.

    Ja auto seisoi parkkiksella, eikä missään kadun varressa.
     
  4. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Vaadin heti CSI:n tai NCIS:n ottamaan sormenjäljet ja DNA:n ym. :lol:

    Nojoo, ei taida paljon poliisia kiinnostaa mitään sormenjälkiä ottaa.

    Huomenna kuitenkin rikosilmoitusta tekemään.
     
  5. jaska044

    jaska044 1st gear

    Tuntuu kyllä, että keskellä kaupunki ne pahimmat varkaat käy. Ja röyhkeimmät nimenomaan...
     
  6. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Kannattaisiko esineet asetella vaikka konepellille, niin lähtee vielä varmemmin. Ainakin, kun kiihdyttää takaisin kotiin landelle, jossa on niin ityllistä!
     
  7. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ei miulla oo ainakaa saatana tapana tyhjentää autoa aina ku jätän sen parkkiin johonki, kai se oletus nyt kuitenkin PITÄIS olla et sieltä autosta ei viiä mitään???

    Miulla seisoo autot ovet auki aina pihallakin, eikä noista oo ikinä mitään hävinny..
     
    Eliminator tykkää tästä.
  8. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

     
  9. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Oli elämässä nuorena kaksi vaihtoehtoa 1. jäädä työttömänä lorvehtimaan maalle , tappaa itsensä viinaan tai muuten, ei ollut papalla omaisuuksia mistä perinnöksi jaella. Niin kuin eräillä ötytilojen tyypeilla. vielä saivat poliittisen viran mitättömien ns. yliopisto-opiskelujen jälkeen.
    2.-pakkovaihtoehto lähteä opiskelemaan, ottaa kovat pankkilainat alle, opiskella 6 vuottaa, päästä töihin hankkia auto, talo, välissä eukko ja lapset ja mukava koira.Maksaa lainoja takaisin, korjata taloa....
    -Muuten,maalla opin ajamaan erillaisia autoja helevetin vaikeissakin olosuhteissa, tansseihin ja kapakkaan piti porukkojen mennä vaikka hirmumyrsky olisi riehunut. Muuten kuskin ajamiseen ei kukaan uskaltanut puuttua, saattoi sattua, että kuski suuttui ajotaidon vittuilusta, pysäytti auton keskelle öistä korpea ja lähti kävelemään. Siinä diplomatia taidot punnittiin kännissä ei ajettu oli sanaton sopimus.Sitten kaverit kotiin ja mietittiin kuka on kuskina lauantaina.Että semmosta!
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Nii, helvetin varkaat!!!! :mad: :mad: :mad:
     
  11. valpas

    valpas Gearhead

  12. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Paikkakunnan huumehörhö kävi vaihtamassa nastarenkaat serkun hallista,oli tuonut vanhat Migran renkaat tilalle.Tuli ilmi kun alettiin vaihtamaan enolle talvikiekkoja alle volkkariin.
     
  13. mopperi1970

    mopperi1970 3rd gear

    Minulta varastivat ojaan ajetusta bmw:stä vaihdekepin nupin, pilot merkkisen mutta kiinnikkeet jättivät keppiin eli turha "ostos" Soittimet olin onneksi kerännyt jo talteen ihmisten aikana. Apukuskin lasin särkivät tuon puoleksi varastetun nupin vuoksi,:(
     
  14. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Multa lähteny jo ku mukaan maasturin pyörät. 33”

    yhet vanin vanteet. Uuden karheat Hankoon nastat

    ja vähän kaikkea pientä sälää. :eek:

    Onneks työkalut jättivät rauhaan ja tärkeimmät osat. Joutaa rouva ajella kesärenkailla talven :D
     
  15. Poke

    Poke Gearhead

    Särkeminen on se mikä korpeaa eniten. Eihän autossa mitään kallisarvoista irtainta sisällä olekaan. Ei ainakaan pitäisi olla. Ei edes vesipulloa näkyvillä. Vesipullonkin vuoksi narkit särkevät auton ikkunoita. Niitä autossa säilytettyjä aarteita kun ei vakuutuksestaan saa takaisin. En ainakaan usko. Tai vakuutustarkastaja ei usko.

    Harrasteajoneuvokasko on mulla. Käyttökupissa ei ole, koska se on jo kohta käytännössä arvoton (käyttöarvo n.2000€). Ikkunat ovat niitä kallisarvoisia. Ja muutkin auton osat.
     
  16. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Muutama vuosi sitten koneesta vietiin työmaalla radio siis sellainen työkone malli missä pelkkä radio, heijastin toppatakki, suojalasit mallia aurinkolasit ja närästyslääkkeet. Penkin takana ollut työkalupakki ei kelvannut eikä kallistusmittari. Ittee harmitti rikottu oven lasi eniten ja rosvoa varmaan kun ei saanu somakilla päätä sekasin
     
    Poke ja mikaa7146 tykkäävät tästä.
  17. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Tiiä vaikka varasta närästi. Sillä keskittyi vaan somcciin.
     
    mikaa7146 ja malvasto tykkäävät tästä.
  18. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Auttaisikohan rosmon vatsavaivoihin jos pitäisi pienen, vaikkapa viskipullon, joka terästetty ulostuslääkkeellä hanskalokerossa ????;)o_O
     
    Pertti K, Poke ja malvasto tykkäävät tästä.
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Jos hyvin sattuis niin vois iskeä instant karma
     
    malvasto tykkää tästä.
  20. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Taisin joskus kertoo....

    Otin limuputelin prätkätallin jääkaapista ja maksoin sen kassaan. Siellä oli tukko paperirahaa, kysyin että onko tällä käynyt varkaita koskaan.

    On, joka päivä, mitä sitten. :p
     
    miguelo, zuinula, Pertti K ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!