Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. bathory

    bathory Gearhead

    Kysymys tähän aiheeseen liittyen. Jos nyt laitan ok-kuntoisen '69 Chargerin myyntiin vaikkapa 30 000 eurolla. Niin meneekö tollaiset kaupaksi. Tosin jos kattoo nettiautoa, niin halpahan tuo olisi. Mutta liikkuuko tollaset kalliimmat autot laisinkaan oikeen?
     
  2. grantorino

    grantorino Gearhead

    Vähän on ostajia tuohon hintaan, samalla rahalla saa 3 uudempaa corvettea, joista löytyy ajo-ominaisuuksiakin ja varusteluakin mukavasti. Yrittää aina voi, onnea.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Chargeria ostaessa tuskin varusteet tai ajo-ominaisuudet on ensisijaisia valintakriteereitä. Corvetessa ei oo takapenkkiä :D
     
    Gary Grand ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Monella saattaa myös tila muodostua ongelmaksi. Yksi Charger vie vähemmän tilaa kuin kolme Corvettea.
     
    Gary Grand, juko7, Jussi289 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. pantera

    pantera Double Gearhead

    Liikkuu, kuudenkympin sarkerit ei liiku
     
  6. Muki

    Muki Gearhead

    ^^^ tuossa vähän ylempänä Aulis kirjoittelee muun muassa 1990-luvusta. Joo, sikäli tuttua että about 300 kilomarkan juttua sai maksella ainakin 2 milj. takaisinpäin, siinä kohtaa en viitsinyt enää kerätä kuitteja, meni joku 18 vuotta siinä lystissä. Joku ehkä muistaakin "Interstate" - nimisen pikku puulaakin, joka ehti hetken aikaa tuoda alkuperäisiä GM-osia yms., mutta se kaatui monestakin syystä, nuoria ja liike-elämän kannalta kokemattomia jeppejä asialla.

    Sen voi sanoa, että niihin aikoihin toteutettiin oikein valtiojohdon siunauksella sen mittakaavan ryöstö, että oksat pois. Mut "tallessa eletty elämä" kuten edesmennyt V. Huovinen tapasi sanoa, niistä ajoista selvinneet tosiaan tietää mitä ovat käyneet läpi.

    On sen nyt mullakin talo, talli ja kolmekymmenvuotias vani tossa pihalla, joinakin takavuosina ei ehkä olis ollut ihan niin helpoksi kutsuttavaa tämä elämä. Mutta: jokunen kaveri heittänyt veivinsä, joku toinen sairastunut vakavasti.

    Aina kun aamulla herää voikin todeta: "kappas perhana, tässä vielä potkitaan."
     
    onoff road ja vernando de hoto tykkäävät tästä.
  7. bathory

    bathory Gearhead

    Samalla hinnalla saa myös 30 000 euron maksavaa tikkaria. Luulisi, että sellaisia joku ostaisi sitten.

    Vähän tätä hain takaa.
    Onko ne kuudenkympinkin joskus liikkuneet sitten vai?
     
  8. pantera

    pantera Double Gearhead

    Jos ottaa rekkakuorman kakkoslaadun palahuopaa ja 6 kylpytynnyriä vaihdossa niin . juu
     
    juko7 tykkää tästä.
  9. rb

    rb Double Gearhead

    No tässä nyt hetki taitaa mennä..

    Mut jos se kerran on hyvässä kuosissa, niin palataan asiaan, kun olen myynyt yhden talon....:odroll:
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Uskoisin että ok kuntoinen charger menee käsistä tuohon hintaan. Ne sadantonnin vehkeet autoliikkeiden myynnissä ei helpolla mee.
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    30KE ei ole kallis. 1969 Charger menee alle viikossa kaupaksi.
     
  12. hantta

    hantta Double Gearhead

    Itse en halua kolmea Corvettea, mutta 69 Charger on ollut märkä päiväuni 40 vuotta, ikävä vain, ettei ole edellytyksiäomistaa ;)
     
    Gary Grand, rb, PPRCuda ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Kyllä mullekin kelpaisi 69 Charger ja ei myöskään ole edelletyksiä omistaa. 30 000€ tuntuu aika halvalta ja epäilyttävältä sellaisesta autosta kun miettii sitä että USA:ssa pyydetään jotain 50 000-100 000 dollaria.
     
  14. hantta

    hantta Double Gearhead

    Yleensa auton ostamattomuuteen on selityksenä kiukkuinen muija, rahat loppu tai koira poikii, mutta minulla on niinkin raadollinen selitys; rivarissamme on 1 autopaikka/ asunto, ja se on katospaikka, karvan päälle 2 m leveys, jossa ei Chargerin ovi mahdu aukeamaan, ja kun vierasparkki on 24h, on kortittomana hankala siirrellä sitä päivittäin. Lähin yleinen parkkiruutu on jossain kilsan päässä ;)
     
    redneck1 tykkää tästä.
  15. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Niin sekin on aika yleinen ongelma. Oikeastaan olen nähnyt häkkiovellisia autopaikkoja rivitalojen pihoilla ja sinne mahtuu ainoastaan Toyota Yaris kokoluokkaa helposti. Isolla jenkillä sinne ei voisi ajaa kun tulee joka suunnasta seinä vastaan. Varsinkin pakettiauton kanssa myös ylöspäin tulee este vastaan.
     
  16. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  17. grantorino

    grantorino Gearhead

    En minäkään kolmea corvettea ostaisi. Jos ylimääräistä rahaa olisi 30 000€ niin en kyllä mitään vanhaa autoa ostaisi, niin hurahtanut en ole. Samalla summalla saisi hyvän uudenkin auton.
     
    hantta tykkää tästä.
  18. hantta

    hantta Double Gearhead

    Minulla on suht tuore kottero, viimevuotinen, mutta toisessa tilanteessa olisin valmis välittömästi realisoimaan sen ja ostaisin Chargerin.
     
    juko7 tykkää tästä.
  19. Kemer

    Kemer 2nd gear

    Sivusilmällä luekellut tätä pitkää ketjua puolisalaa itseltäkin,kommentoisko vaiko ois hiljaa ettei tyhmyyttään paljastasi julkisesti.
    Aihe on mielenkiintoinen ja siitä rönsyilee haaroja laajempaankin kuin luuliskaan.
    Onko Chargerit yhäkin piireissä liikuvaa tavaraa ja miten vuosimallieroja,vissiin ne seiskytluvun puolenvälin ja eteenpäin on kumminkin pohjahinnoissa niistä kaikista 4 korimallista jotka noteerataan vaikka hienoja mun mielestä nekin kuten tos tuli kommentoituakkin projektiosioon jossa aloitettuna semmoinen.
     
  20. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    no periaatteessa -71 ja siitä eteenpäin ei oo kovin haluttuja. 7o luvun puolenvälin vehkeet on toki ihan omaa luokkaansa siinä hommassa.
     

Kerro tästä muillekin!