ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. kuutio

    kuutio Gearhead

    Nokialaiset on tasasen turvallisia. Et saa ajettua sarjaa loppuun, ainakin yhdestä hajoo runko
     
    mikke88, Norri, Pertti K ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. virta

    virta Gearhead

    Katalysaattorin ostajat on ihmeellisiä ostajia, jos myyt vaikka osia romuautosta se soittelu alkaa. Niinkun se käheäääninen ostaja joka soitti 046 aikuisesta numerosta, ääni niinkuin viskin polttama, kympin tarjosi kaista ja numeroita ois pitäny etsiä.Sitten niitä numeron kyselijöitä on riittänyt ja joku ollut tulossa hakemaan kattia muttei ilmaantunut paikalle.
     
    miguelo, Norri ja Karpov tykkäävät tästä.
  3. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Paat ilmoon ekana "katti ja akku jo myyty" ja puhelinnumeron molemmin puolin sama teksti. Lopuille lukutaidottomille vastaat et on jo myyty kaikista autoista katit, ja myyjään ite katit ilman välikäsiä. tai vaihtoehtoisesti jos haluaa niitä myyjä niin hinta = 50% uuden hinnasta.
     
  4. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Laitoin parin sadan euron Focuksen toriin, leimaa on mutta laittoa vaatisi jos ajelemaan meinaa lähteä.

    Äsken soitti "ostaja", kyseli missä auto on. Taustalla kuului kun nainen huusi että nyt ei lähetä mitään autoa katsomaan, sano että tulee näyttämään.
    Ostaja huusi sille naiselle että "ei nää kaaleet mitään näyttämään tuu, mie meen bussilla".

    Ei jääny epäselväks minkä vähemmistön edustaja soittaja oli, sanoi soittavansa illalla, piti laittaa numero talteen että tietää olla vastaamatta :D
     
    Fileeraus, sleepercooler, Norri ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Oon myyny mustalaisille paljonkin autoja, tosin liikkeestä käsin. Ne ei soittele koskaan niistä perään ja ei ole ollu koskaan mitään muitakaan ongelmia. Paitti että jotkut niistä ei ymmärrä selkeästi artikuloitunakaan Suomen kieltä. Siitäkin selviää huutamalla josta jos ei asia selviä niin ainakin sävy. Niin että jos saman rahan saa ni minulle on ainakin ihan sama kuka ostaa.
     
    zimi ja Norri tykkäävät tästä.
  6. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Mustalaisten kanssa on helppo tehdä kauppaa kunhan tekee ne paperit kunnolla siinä kaupantekohetkellä.
    Parit mersut hukkasin 2,5v sitten ja ihan hyvä että paperit tuli tehtyä kunnolla.
    Tässä tämän hetken tilanne, autot yhä samoilla omistajilla.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Ja dieseleitä kun kerran ovat on se verohäntä molemmissa tällä hetkellä tuhansia euroja.
     
    miguelo, Pertti K, Norri ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Eläkä erehy ottamaan mitään vaihossa. Joskus mietittiin vaihtoa porukassa, jollain meistä 10 vuoden kokemus autokaupasta ja jollain 40 vuoden. Lopuilla oli siitä välistä mutta niin vain manne kusi silmään kaupassa. Niillä on verissä vuosituhantinen kokemus kaupan teosta. Myy, älä osta äläkä ota vaihdossa, tee paperit huolella, älä usko mitään selityksiä tai syitä, tarkista setelit, älä jätä ilman valvontaa omiin tiloihisi niin onnistuu kaupan teko
     
    Pertti K, Norri ja isalmela tykkäävät tästä.
  8. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Mieluummin en edes myy mustalaisille vaikka käteisellä maksavatkin.

    Kaksi autoa olen parin vuoden sisään myynyt manneille ja molemmista alkoi jälkipyykki ja pitäisi saada hinnan alennusta. Toinen vaati kaupanpurkua kun en ollut kertonut että autossa on vikaa (vajaa puol miljoonaa ajettu diesel ooppeli), viat kyllä luki myynti-ilmoituksessa mutta todennäköisesti manne olisi käräjillä voittanut kun olisi vedonnut lukutaidottomuuteen tms...
     
    Pertti K, Norri ja Karpov tykkäävät tästä.
  9. timuli

    timuli Gearhead

    Huutamista ne ymmärtää hyvin,nehän keskustelee keskenäänkin huutamalla...
     
  10. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Juu, saman viestin kautta kauppaan asti tempun tein tuon Ruottista hommatun Mätäröörin kanssa. Muutama hämärä kuva ja viestit ruåttinkielellä... Ja hyvä oli... hintaan nähden.

    Olinko ihmeellinen ostaja?
    Vaimo pitää ilmeisesti jumalana tai jotain... Kun kyäräsin Cupeen pihaan, niin taas kuului: -Herra jumala, minkä sä taas oot hommannu? Pitikö tosta maksaakin?Ja Ruottista asti!
     
    sleepercooler, fxsts, ari vw ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    melkein sama juttu itsellä ,tarjosivat fiestasta 300 ja käteisellä ,vastasin että en osamaksulla meinannut myydäkkään
     
    Pertti K ja Norri tykkäävät tästä.
  12. timant

    timant 2nd gear

    Peeaa tykkää tästä.
  13. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^Kaksi sanaa: no, huh ja huh. Oliko siinä jo kolme? Toivottavasti menee hoviin.
     
    belair66 tykkää tästä.
  14. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Joku tarjos torissa viestillä 800e hintaisesta autostani 600e sekä minun pitäis tuoda auto hänelle 250km päähän. Vastasin että laita tonni tilille niin kyl mä sen sinne ajan. Ei tullu kauppoja.
     
    sleepercooler ja Pertti K tykkäävät tästä.
  15. maddis

    maddis Gearhead

    Olihan se ostaja siellä jo kommentoinut tapausta. Joku virolainen näyttäs olevan. Kuulemma 'väsyneet lapset mukana'. Vielä puuttuu, että olis ollut pimeä ja vähän hoppu niin menis jo 'Matti Käki' - sarjaan.
     
    belair66, 1purehell ja Pertti K tykkäävät tästä.
  16. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Jos ei muut jaksa selailla tuota facebookkia läpi niin ostaja oli siitä syystä halunnut perua kaupan koska turvavyössä oli ollut hometta ja lattiamatossa. Omien sanojensa mukaan ei halua lapsiansa homeloukkuun.

    On tässä kyllä oikeutta saatu nyt koko rahalla. Vaikka kuinka yrittäisi valikoida kelle ei autoa ala myymään niin joskus voi sattua omaan nilkkaan, varsinkin kun nämä saa julkisuutta.
     
  17. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Halpoja autoja kun tulee sillointällöin myytyä niin on kai pakko alkaa tekemään erillinen lappu minkä allekirjoittaa ostajalle. Lappuun luettelee kaikki syyt (kone ja tekniikkaviat,kosteus ja ruosteviat ym ym sekä autosta ostajalle koituvat ylläpitokulut) joista sanoutuu irti ja vielä kerran isolla että auto myydään sellaisena kuin se luovutushetkellä on, tuota kun ei moni tunnu tajuavan. Nykyään lienee lisättävä vielä paperiin että ei ole myyjän vastuulla ilmaston lämpeneminen mikä johtuu myytävänä olevan auton päästöistä....
     
    Muokattu: 9.11.2019
    dart -66, Peeaa, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. jariha

    jariha Double Gearhead

    onneksi ei oo kusipäitä vielä löytyny ostajaksi mutta oottakaapa parivkoa jahka saan puntoon kansirempan tehtyä.... olisenverran paljon neekeriä rikkinäisestä justleimatusta paskastakin kiinnostunuo_O teen rempan omaksi terapiaksi en neekeriä varten:D ajan sit seuraavalla kerralla kun tuun käymään täällä kotopuolessa sen tänne sitten jos EI oo menny kaupaksi:poff:
     
  19. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Erittäin hyvä ajatus. Valitettava totuus on vain se, että tuollainen- sellaisena kuin se luovutushetkellä on- maininta kauppakirjassa on oikeudessa pätemätön lause. Käsittääkseni siksi, että ostajan laissa määriteltyjä vähimmäisoikeuksia ei voida poistaa. Tuo tietenkin vaatii sen, että asia viedään käräjille. Ostajan ja myyjän välillä pitäisi kyllä tuollaisen lauseen myötä tulla selvyys millaisesta kaupasta on kyse.
     
    Pertti K ja jariha tykkäävät tästä.
  20. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Tälläkin hetkellä olisi hukattavien listalla -04 Mondeo farkku, pariviikkoa sitten katsastettu ja ihan toimiva laite...mutta mutta... hörsii öljyä kuin janoinen norsu joten juuri tuollaisten ostajien takia ei taida uskaltaa myydä vaikka kuinka kertoisi viasta.
     

Kerro tästä muillekin!