Potkulauta moottorilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja JAWA, 23.2.2005.

  1. JAWA

    JAWA 1st gear

    Kesän rientoihin tuollainen olisi omiaan. Jenkeissä myynnissä kattava valikoima. Euroopassa aika hiljaista. Sattuuko ketään suomessa näitä myymään?? Polttomoottoriset siis kiinnostuksen kohteena. Ei sähköiset.
     
  2. indianjack

    indianjack 1st gear

    Granin Teboililta voit kysästä, siellä on ollut sähkökäyttösia, ja muistaakseni jopa bensasellaisia. Ainakin siellä tiedetään mista niitä voisi saada. En nyt itse muista maahantuojan nimeä.

    Jack
     
  3. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    Lahdesta Launeen kirpparilta potkulauta stihlin moottorisahan moottorilla varustettuna 30e, ei jarruja :rotfl:
     
  4. JAWA

    JAWA 1st gear

  5. jyrki-boy

    jyrki-boy 1st gear

    Potkulauta

    Kotkan puolessa oleva Motobox Sahala möi ainakin näitä kapistuksia. Yksi oli hyllyssä. Maahantuoja oli muistaakseni Tokimoto Tuupakantieltä.

    Jyrki-boy
     

Kerro tästä muillekin!