Pontiac ja th400

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja mvonholt, 28.12.2019.

  1. mvonholt

    mvonholt 1st gear

    Kyseisessä 1971 mallin Th400 automaattivaihdelaatikossa menee D päälle (Parkista) vain käyttämällä vaihdekeppiä 1 kautta ja jos ei käytä 1 kautta niin vaihde pysyy neutraalina eli auto ei vedä ..onkohan normaalia vai mikä on vikana ja mitä pitäisi lähteä selvittämään?
     
  2. Anza

    Anza Gearhead

    Voisko vivustossa olla klapia/väärin säädetty.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taitaa olla forward pakan tiivistekumit kovettunu. Kun käytät keppiä ykkösellä niin paine nousee, levypakka menee kiinni ja sen jälkeen paine pysyy.
     
    tero79 tykkää tästä.
  4. mvonholt

    mvonholt 1st gear

    Kuulostaa tiivistekumien vaihtotehtävältä ,ainakin. Missä tuo kannattaa teettää (ei omaa paikkaa tehdä) ts. mistä kannattaa lähteä kyselemään? Niin ja mitä tuollainen kustantaisi? Asun pääkaupunkiseudulla.
     

Kerro tästä muillekin!