V:tun romuauto ritektiivit sun muut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 18.3.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko siis niin, että autoa ei voi poistaa rekisteristä ilman romutus todistusta? Tarkoittaako tämä sitä että autoa ei voi enää poistaa rekisteristä ja sitten rekisteröidä uudelleen??
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    No helvetin vaikeaa on se Kuusakoskella murskeeksi muutettu auto rekisteröidä uudestaan. Liian vaikea projekti ihan tekijämiehellekin :odroll: .

    Mutta käsittääkseni "väliaikainen" rekisteristä poistaminen on mahdollista? Näin kehuivat lakia säädettäessä? Toteutuikohan toi mahis?
     
  3. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Voi poistaa väliaikaisesti kuten ennenkin.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    eikös se menny silleen että: romutustodistuksella voi poistaa auton rekisteristä VELOITUKSETTA
    ja sitte taasen entisen mallinen rekisteristä poisto maksaa rahaa...???
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    kattos kun luin jostain että ilman romutus todistusta ei voi enää poistaa rekisteristä olleskaa. tiiä sitte ton paikkaansa pitävyyttä..??..
    Joo voihan se vähän hankala fe murskeesta enää entisöidä autoa.. tai no en tiiä.. no on se sittenkin. :lol:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    sitoutuuko romutustodistuksella luovuttamaan auton jollekkin romikselle?
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sitoutuu, romutustodistus kirjoitetaan vain valtuutetussa autojen kierrätykseenottopaikassa. Eli auto jää sinne ja romutustodistus tehdään / annetaan vain rekisteriin merkitylle omistajalle.
     
  8. pannupää

    pannupää Gearhead

    No, pari viikkoa sitten poistin yhden konevikaisen stw:n rekisteristä eikä siinä sen kummempia kyselty, kilvet palautin tietty. Sain myös kupongin jolla mahdollinen uudelleen rekisteröinti tapahtuu. Että eipä tuota käsittääkseni romuttaa tarvitse. Stw menee siis katon alle odottamaan aikaa parempaa...
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Auton voi poistaa "väliaikaisesti" rekisteristä, niin että palauttaa kilvet konttorille ja jättää auton itselleen. Ei maksa sen enempää kuin ennenkään.

    Romutustodistuksen saa vain jos kiikuttaa auton romuttamolle, jossa auto pilkotaan. (otetaan käyttökelpoiset osat ja loppu murskataan)
     
  10. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Saa poistettua rekkarista ilman tuhoamis vaatimusta. Fakta juttu. Ei ku poistamaan muttei tuhoamaan.
     
  11. rimpula

    rimpula 1st gear

    ei se rekisteristä poisto maksa ku 9 euroa joka ei oo minusta ollenkaan paha

    kun vaan ottaa mukaan kilvet ja olikohan se rekkari vai luovutus todistus johonka merkitseevät katsastus konttorilla että "kilvet palautettu" ja se on sitten siinä...
     
  12. Aako

    Aako 1st gear

    ilmoitusosa ja kilvet kainaloon ja konttorille rek. poisto 9 € .jos haluaa auton vielä joskus rekisteriin tai myyntiin , niin pyydät tulostamaan rek otteen ja ilmoitusosan pe 19.3 näin vein kilvet pois ei mitään ongelmia rekisteristä poisto ja auton hävitys on maksutonta näissä kierrätyspisteissä.kuusakoski lyö suoraan prässiin hajottamot käyttää osia hyödyksi ja rikastuvat kustannuksellasi :rotfl:
     
  13. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Niin se direktiivi koskee vaan vuotta öö 200? ja uudempia autoa, jotkut romu-ukot mainostaa lehdissä tyylliin "ostetaan romua, myös romutustodistukset" mutta tuolla vaan yritetään/pelotella huijata tyhmiä. Vanhoihin autoihin ei vaikuta. Kun katsoo että jää ote itselle tai jäähän se jokatapauksessa AKEn koneelle, niin ei pitäisi tulla onkelmija.
     
  14. VRC

    VRC 1st gear

    Käytännössä ei vanhojen autojen harrastajien kannalta mikään muuttunut, ainakin itse olen "syönyt" romuautoni aivan loppuun ja pilkkonut sitten loput kaatopaikkakuormaan. Näin se menee jatkossakin.

    Paitsi jos raudan maailmanmarkkinahintojen nousu jää pysyväksi, silloin voi saada vähän rahaakin siitä romiskuormasta.
     

Kerro tästä muillekin!