6/71 2t diesel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Akseli von Gardan, 18.12.2019.

  1. Onko se tämmöinen paketti?

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. xp

    xp Gearhead

    Ai jaa, se Scanian paketti on näköjään jenkkikopio. Ihan samanlailla (110, 111, 112?) kone vähän kalistettuna ja kulmavaihteet.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Tota kukas se kehukaan kämmenellä sammuttavan ton näköisen konepaketin?
     
  4. boomboom

    boomboom Gearhead

    En oikein usko et menee neste pyttyyn ja sen takia sauhuttais kun rakenne on vähä sellanen ettei oikein pääse, paitsi tietty jos on halki jostain. Suuttimien eli injektoreiden ajotus voi olla kyl aikaa myöten menny pieleen tai joku on ns säätäny niitä ja menny vithuix, ne on vähä sellaset kenkut säätää jos ei oo perillä mitä tekee eikä oo oikeita säätötulkkeja, ne kun vaihtelee taas injektorin numeron mukaan.
     
    Powerstroke tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!