C1500 korista kuuluu pauke kääntäessä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Harjis, 30.9.2019.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    G30 vaniin ostin rokkiautosta jotkut "heavy duty" osaston ja hinnaltaan sieltä kalliimmasta päästä muistaakseni kybin etuiskarit vuosi sitten. Ne tuntuu kyllä aikas paskoilta jo. Täytyy vissiin kokeilla niitä kaikkein halvimpia seuraavaks,koska tosta huonommaks ei paljo voi mennä ainakaan...
     
  2. Harjis

    Harjis 1st gear

    Tilasin ite ainakin ne halvimmat ni katotaan mite käy.
     
  3. Harjis

    Harjis 1st gear

    Nonii nyt tuli vaihdettua iskarit eteen ja taakse. Ja kyllä pitää todeta, että mikä mahtava fiilis on ku ajaa ihan eri autoa vaikka onki sama auto. Nyt vois sanoo, että on iha normi auto luokkaa toi jousitus.
    Vanhat iskarit oli molemmista päistä iha kuollu mikä teki ajosta niin kovan, vaikka ois luullu että siitä ois tullu iha löllö ajoltaan niinku normaalisti henkilöautosta tulis. Myöskin toi korin paukkuminen loppu ku vaihto kori puslat.
    Ja aihetta sivuttaen hiukan ni vaihdoin samalla ohjauksen osat, apusimpukan raidepäät yms.. Kaikin puolin onnistunut korjaus kyllä oli.

    Ps. Tosiaan otin rockauton halvimmat iskarit eikä valittamista vielä.
     
  4. Okuman

    Okuman 1st gear

    Käykö nuo Dormanin "jäähyttäjän" puslat joka nurkkaan? Toisin sanoen onko jotkut puslat erilaiset, Onko takimmaiset korkeammat? Taitaa olla n. 300euron juttu jos uusii kaikki 6kpltta..
     

Kerro tästä muillekin!