Ebay silkkaa pas...ko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja vernando de hoto, 12.2.2020.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Onko muut huomaneet saman, että ebaysta ei löydy enään juuri mitään ostetaavaa vanhempia 60-70 luvulta auton osia hakiessa? Silkkaa peltikylttiä ja muuta uustuotanto kiinan sälää sivu tolkulla, eipä juuri oikeita osia.
    Missä niitä nykyään myydään vai loppuvatko osat maailmalta?
     
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    En tiiä, kyllä sieltä mun mielestä löytyy. Klikkaa vasemmasta reunasta täpin kohtaan " used parts" ni tippuu se kaikki paska sieltä poies. Uusia osia si haenki ihan liikkeitten sivuilta.
     
    matti R tykkää tästä.
  3. menu*

    menu* Gearhead

    Vähänhän Ebayssa tosiaan on siihen nähden mitä siellä voisi olla, mutta olisko kumminkin ihan hakuongelma? Noin käy välillä jos menee vaikka jonkun hakukoneen linkillä tai vanhalla bookmarkilla, saattaa nakata sut valmiiksi johonkin alaosioon tms?
    Tarjontaan vaikuttaa myös paljon itselle merkattu sijainti, Amerikan postilokerolla on valikoima laajempi. Pyhäinjäännösten hinnoittelu onkin sitten oma lukunsa.
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kyllä minä ihan ebayhyn kirjaudun ja siellä hakusanalla. Titenkin, kun osoite on Suomi meille tarjotaan vain "karvalakki mallia" niin, kuin aina ennenkin.
     
  5. Gerball

    Gerball Gearhead

    Pistä sinne asetuksiin toimitus osoitteeksi joku usa osoite.
    Kunhan muistat korjata ennen kuin osoksia teet.
     
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Kokeilkaapa vitsailumielessä tätä osoitetta

    1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500
     
    juhamann tykkää tästä.
  7. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Ei lopu osat maailmasta. Mutta Ebay vaatiin jonkinlaisia taitoja tietotekniikan maailmassa ja ne puuttuvat monelta isonkin osakasan omistajalta. Helpompi on myydä kamaa paikallisissa swapeissa tai "nouto" -periaatteella paikallisissa julkaisuissa. Tähän on myös syynä kehitysmaan kehittymättömät maksutavat. Käteinen on aina kuningas.

    Edellisten postausten osoitevinkki on pelkkää asiaa.
     
    juhamann tykkää tästä.
  8. tapsah

    tapsah 2nd gear

    itse mainitsen haussa vuosimallin, se auttaa paljon tosin tulee pellikylttiä ym. maininnalla sopii 1954 corvette mutta tulle ihan asiaakin, used parts voi poistaa nos-osat, ehkä...
     

Kerro tästä muillekin!