Corsicassa ongelmia!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Petja, 20.3.2005.

  1. Petja

    Petja 1st gear

    Omistan vuosimallin 94 Chevrolet Corsican. Ongelmieni alkuperäksi arvioisin moottorityynyn murtumisen, joka aiheuttaa resonointia.

    Ongelmia on kuitenkin muitakin. Välillä tuntuu ettei vaihde menisi kunnolla päälle, vaan auto nykii ajettaessa. Lisäksi välillä valoista lähdettäessä auto ei kiihdy kunnolla... menee vaivalloisesti eteenpäin, mutta moottori huutaa kovaa... tästä ongelmasta pääsen kun pistän eka vapaalla vähän kierroksia ja lyön sitten D:n päälle (automaattivaihteet).

    Eli voisiko joku auttaa. Mahtaako vaihdeongelmat ja epämääräiset äänet johtua noista moottorityynyistä, ja jos vastaus on kyllä... mistähän pirusta kannattaisi moottorityynyjä kysellä...
     
  2. skiko

    skiko 1st gear

    oot varmaan jo tarkistannu tai vaihtanut öljyt ja suodattimen askiin.
    Beretassa ( sama tekniikka kuin Corsikassa) on kick down vaijerin säätö
    erittäin tarkasti oltava kohdallaan muuten se aski sekoilee, ja sitten vielä sekoileeko se pakkasella enemmän niin vois ajatella että öjy on jo vanhaa
     

Kerro tästä muillekin!