Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. fishbone

    fishbone Gearhead

    Jaa vai semmosta porua ja kalustoa myyntiin,mää ostan taas ison lullan suveksi heti kun kohdalle sattuu nyt kun saa halvalla,nyt pitää ajaa ja reissata kun bensaa vielä saa.:rotfl:
     
    Swinger ja 69 tykkäävät tästä.
  2. Swinger

    Swinger Gearhead

    Juu ei nyt ainakaan julkisesti telakoiduta, luulen että minä eikä od oo siihen valmis. No nythän kannattaa tottakai murehtia sitä että ehkä 2030 tarvii olla jotain autossa tai tehdä sille jos haluaa siitä tehdä mitä nyt ite koskaan haluaakaan. Taas kertaalleen perinteisellä Cocco bill asenteella kaikki asiat nähdään negatiivisesti. Ilmeisesti ja onneksi ei taida enää olla sun huoli kun olet luopumassa arvottomista amerikkalaisista autoista. Nyt taitaa olla 8 autoa ja amerikkalaisia kaikki, enkä nyt osaa murehtia tulevaisuutta asian suhteen vaikka ilmasto paskaa jankutetaan joka tuutista. Ei tullut ilmi Cocon auton merkki ja malli? Toisaalta arvoton bensa krematorio se on kuitenkin ni tarjoan alkuun vaikka 500€ ni pääset tuskasta eroon?
     
  3. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Fisker Karmassa oli takapuskurin alla ämyri joka piti kaiken näköistä pörinää ajaessa, kysyin että saisko tuohon eri äänikortteja, vaikka remmilättis tai fegu v12 ulinaa. Ei silloin onnistunut. Siihen aikaan tuo sähkötekniikka oli vielä lapsenkengissä että Karmoista jenkeissä nakattiin sähkö osat järveen ja tilalle laitettiin joku perus ls mosa. Koppahan oli mielestäni nätti ja sisusta kans.
    Kohtahan pitänee onkia orkkis sähkötekniikka ylös ja swapata se bensakone museoon.
    No, hieno vehje se oli ja ehdottomasti edelläkävijä, Tesla nyt samoilla jäljillä. Ei voida pois sulkea sitä että sähkössä on ideaa koska siinä on.
    Kai se pitää corvettekin sitten eläköityessä sähköistää.
    Jos bensaa siis ei saa.
     
  4. 69

    69 Gearhead

    Goggomobil!
     
    Cocco Bill tykkää tästä.
  5. XJR

    XJR 3rd gear

    Kovat jätkät ei ikinä myy mitään. [​IMG]
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Aina miettinyt jos repis Teslasta sähkörojut pois ja laittas tilalle LS3:n, siinä olis järkeä :rotfl:
    Eihän noita uusia tartte edes katsastaa nykyään ja kun ne on ajateltu kertakäyttösiksi tai akut sippaa ja ne kuitenkin romutetaan parin vuoden välein...no swappaa vaan sen LS3:n taas uuteen Teslaan ja ajaa taas pari vuotta, eikä koko vekotinta tartte edes leimata koskaan :odwink:
    Jos joku ihmettelee että pitääpä Tesla poikkeuksellisen hyvää ääntä, niin toteaa vaan että tässä on "LS3 äänigeneraattori" :rotfl:
     
    Zejk1, Inlinee ja mcmies tykkäävät tästä.
  7. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Onhan noita ls swapattuja tesloja jo tehty

    [​IMG]
     
    JouniK, Inlinee ja Dataviilaaja tykkäävät tästä.
  8. teippi-mikko

    teippi-mikko Gearhead

    https://www.flightradar24.com/40.68,21.71/2

    Siitä kattelemaan ilmassa olevia lentokoneita just tällähetkellä.
    Kuka tosissaan väittää että polttoaine olisi loppumassa edes kolmenkymmenen vuoden sisällä?
    Pari vuotta sitten ostin ekan jenkin enkä kyllä usko että tämä harrastus olisi hiipumaan päin vähään aikaan.
     
    SS66 ja redneck1 tykkäävät tästä.
  9. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Mitäs herkkuja toit ja mistä ostit? Laitahan kuumimmat Mopar-roju vinkit, ens viikolla mestoilla.
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Cedrickin diesel sinne teslaan pitää swapata eikä mitää lässykkää.
     
    Dataviilaaja tykkää tästä.
  11. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Oman harrastuksen koko tulevaisuus näyttää hyvältä.....muitten näkökannat omiin harrastuksiinsa ei juuri kiinnostakkaan.
     
    Volvo_5.7, kimmok2014 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Noin 2100 jenkkiä myynnissä. Mun mielestä niitä on yleensä 2500-3000. Ei nyt vielä paniikkimyynniltä vaikuta. :D
     
  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    On jutut. On hyvä kysyä itseltään, että tunnetko jonkun harrastajaystävän, joka on laittanut autonsa myyntiin ilmastoahdistuksen vuoksi. Tai joka myy autonsa, koska pelkää, että siihen ei saa bensaa tai muuta polttomoottorille kelpaavaa xxx -vuoden päästä. Minä en.
     
    faikku66, 1purehell, Swinger ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Tietyt henkilöt tässä ketjussa voisivat lopettaa valituksen, nostaa p****eensä tuolista ja lähteä vaihteeksi harrasteautotapahtumiin katsomaan kuinka huonosti harrastuksella oikeasti menekään. Alkaa kyllästyttämään todella tuo jatkuva valittaminen..
     
    69, kimmok2014, redneck1 ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. max

    max Double Gearhead

    Kyllä mä ainakin tykkään kun isomman ilmalinjurin kaasukahvaa työntää isommille tehoille ja kone tempoo paikallaan kuin kilpahevonen lähdössä.
    Isot voimat jyllää ja kerosiinia menee ämpäritolkulla.Kiksejähän siitä tulee eikä ole ilmastoahdistuksesta tietoakaan.
     
    Inlinee ja leivonharri tykkäävät tästä.
  16. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Uusimmat vievät alle kolme litraa per matkustajapaikka per sata km. Se on aika vähän. Toisaalta joku ministeriä kuskaava pikkuinen liikemiesjetti vie semmoisen 800 litraa tunnissa vaikka seurueessa ei olisi muita henkilöitä. Se määrä riittää mun työmatka-ajoihin vuoden ajaksi.
     
  17. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Näytti olevan nettiautossa 6 amc:tä myynnissä. On se toki vähän keskimääräistä enemmän, mutta menee vielä normaalin vaihtelun piikkiin. Pyyntihinnat ei indikoi ainakaan mitään suurempaa paniikkia, ei tunnu olevan kenelläkään tulen palava kiire päästä eroon kalustosta :)
     
  18. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mitä surullisinta luettavaa. Lohdutan kuitenkin itseäni päivittäin sillä, että pääsen mitä luultavimmin samaan Kirkkomaahan Paavo Väyrysen kanssa. Se auttaa jaksamaan.

    PS. Ostetaan 1970 Roadrunner, mikäli joku sellaista ahdistuksen vallassa sopivasti myy. Vain tolppamalli eikä saa olla projekti.
     
  20. Swinger

    Swinger Gearhead

    Osta cocco bililtä chargeri, lähtee halvalla ku ei näillä amerikan autoilla ole mitään arvoa eikä näitä kukaan enää harrasta ku bensaa ei saa mistään ja jos sähköksi meinaat muuttaa ni pitää olla kaksi samanlaista autoa joista toinen pitää romuttaa törmäystestissä että sillä saa ajaa vuonna 2030. Onneksi suurin osa porukasta ja harrastajista ei oo ihan noin itku kannalla mitä cocco joka viestissä melkein on. Cocon chareri lähtis 500/kk muutama vuosi = 12t€ Siitä tinkii pari ylinmääräistä tonnia pois ni se on siinä
     

Kerro tästä muillekin!