ABCS 2020 Haapsalun majoitukset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HELL2, 17.2.2020.

  1. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Viime kesänä jo varattu iso majoituksemme tuplabuukattiinkin toisaalle. Nyt on sitten 6 henkee vailla majutusta, ilmota välittömästi jos tuntuu et jostain vapautuu tilaa viikonlopuksi eli pe-su tai ees mitään hajua katosta pään päälle. Telttailu ei ole nyt vaihtoehto.
     
  2. fixari

    fixari 3rd gear

    yv.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Mäki voisin olla yhtä huonetta vailla kylpylästä sille vknlopulle, 2h huone riittää mut menee isompiki jos moinen löytyy.
     
    Muokattu: 4.3.2020
  4. _WiLLe_

    _WiLLe_ 3rd gear

    En tiedä oliko tuo otsikko vain alottajalle vai ihan yleensäkkin kaikelle mahdolliselle majotukselle ko. ajankohtaan, mutta olisin itsekkin vailla 2h huonetta pe-su. Käy ihan alkeellinenki kunhan olisi vähintään 80cm levee sänky:) ja järkevän kävelymatkan päässä alueelta. Kaikkea saa tarjota mutta jos on kauempana niin melkein lähden sit autolla ja nukumme siellä:oops:
     
  5. fixari

    fixari 3rd gear

    Keskustelun aloittaja ei oo vielä vastannu mun viestiin, mutta ois tiedossa 3x 2hh Fra-Mares, ja ainakin pari viikkoa sitten Kongosta perhehuone ja yhden hengen huone vapaana.
     
  6. xarper

    xarper Gearhead

    No jos ei kuulu ni mää jonottelen toi Framare ois hyvä mut otan mitä saan, menee kai toi 1h huonekki hätätilas ku en tiiä onko tota muita ees lähössä ku minä atm, ainaha sitä kyl jonku pirkon matkaseuraks löytää.
     
  7. _WiLLe_

    _WiLLe_ 3rd gear

    Kongon sivut ainaki näyttää täyttä. Jos avaaja ei ota yhteyttä nii otatko minuun yhteyttä fra maresin tiimoilta.
     
  8. fixari

    fixari 3rd gear


    Ilmottelen ku saan jonkun vastauksen!
     
    xarper tykkää tästä.
  9. fixari

    fixari 3rd gear

    Kongossa vapaana perhehuone, ~420€/ 2 yötä, yhden hengen huone 220€/ 2 yötä. Itse majoitun juurikin tuohon hotelliin. Hotelli haluaa maksun etukäteen. Fra-Maren tilanteen kerron heti kun tiedän.
     
  10. fixari

    fixari 3rd gear

    Fra-Maren huoneet meni!
     

Kerro tästä muillekin!