Takakaaren jäykistäminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 68SS, 7.3.2020.

  1. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Yhden tuommosen kylkipellin kiristys onnistu autopeltisepän ohjeella naputella terävällä piikkipää vasaralla n. 30cm spiraaliympyrää ulkoreunalta ympyrän keskelle edeten pellin taustapuolelta. Voimaa ei tarvi/saa käyttää yhtään, riittää kun vasara juuri ja juuri osuu peltiin. Ihmeellistä, mutta toimi eka yrityksellä.
     
    xarper, Buick225, 12345678910 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. 68SS

    68SS 1st gear

    4cr 2020 alumiinikittiä käytin joka on polyesteripohjanen. Noh takapuolelta limitys on kuitenkin epoksilla peitetty ja sika korikitillä saumattu ja varsinaisessa hitsisaumassahan läpireikiä ei ole kun toinen pelti alla kuitenkin. Luulis tolleenki kestävän. Pieniä kraatereita vaan tuppas jäämään, lie onko valovirtavehkeen ominaisuus tai sitte hitsausprimeri kiehunu/kuplinu hitsatessa...

    Kiitoksia neuvoista, koitetaan mikä toimii jos toimii kuhan ehtii taas työn touhuun, alottaa nyt vaikka sitten kevyellä naputtelulla ennen kun rupee kauheasti lämpöä antamaan. Taitaahan nuo peltisepät saada kattojakin kiristeltyä vaan kun taputtelee kämnenellä oikeasta paikasta...
     
  3. JouniK

    JouniK Gearhead

    68SS, laitoin sulle viestin..
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Nyt nämä "tinan korvaajat" on uudenlaisia liimoja (2k)jotka tukkivat huokoset yms kätevästi. Ihan hyvän oloista kamaa mitä olen koittanut. Jos on koriliimaa joskus koittanut niin melko samanlaista mutta kuivumisaika nopeampi.
    p.s se metellikitti pysyy kuin tauti katon sisäpinnalla kun nyt rasvat pyyhkäisee. :D
     
    xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!