Cadillac Escalade (2015-), Chevrolet Suburban (2015-) ja GMC Yukon (2015-)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Hemmo Hevosenmieli, 18.3.2020.

  1. Onko kukaan käynyt ajamassa yllä mainittuja saatikka sitten ostanut sellaisen? Kertokaahan tänne kokemuksia/ajatuksia autoista esim. koeajoista ja omistamisesta.
    Osaako joku kertoa kuinka paljon tuotu Suomeen? Noista pahimpana puutteena on Suomeen tuotujen autojen vähyys, mutta onneksi saa ulkomailta.

    Muuta huomioitavaa?

    Kiitoksia jo etukäteen asiallisista vastauksista.
     
  2. Roc

    Roc Gearhead

    2 viikkoa oli Floridassa vuokralla Suburban 5.3 litraisella, taisi olla vuosimallia 2017. Aivan törkeen hyvä laitos. Hyvä ajaa, menee kuin juna ja hiljainen. Isolle porukalle täydellinen reissureki. Mahtuu ihmiset + tavarat. Voimaa sopivasti eikä mikään syöppö. Olisiko ollut 2 viikon keskikulutus vähän reilu 11 litraa, mikä on tuollaiselle panssarivaunulle mielestäni todella asiallinen. Jos varallisuus riittää, niin eihän tuosta käyttöauto paljon paremmaksi voi enää muuttua.
     
    isalmela ja Hemmo Hevosenmieli tykkäävät tästä.
  3. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Samoin oli 2 viikkoa vuokra-autona 2018 Escalade 6.2, Marylandin ja Washingtonin reissulla. Autolla oli ajettu 20 000 mailia siihen mennessä. Kulutus koko reissulla oli noin 11l/100km eli tosi pieni siihen kokoon verrattuna. Tilaa oli hyvin, mahtu 5 hengen matkatavarat ja kaljat takaluukkuun hienosti. Laatuvaikutelma GM vehkeeksi erinomainen. Sähköinen taustapeili ihan paras varuste.

    Ainoot moitteet jotka voin oikeestaan antaa oli mun mieleen hieman pintakova jousitus, teiden saumat tärähteli koko ajan ilkeästi ja tuntu koko autossa vaikka oli comfort asetus päällä. Tosin tämmönen se jousitus on ihan jokaisessa nykyautossa. Sport mode oli kiva kun tuli heitettyä 3 kierrosta sillä Watkins Glenin radalla. :odbiggrin::odbiggrin::odbiggrin:. Kaistavahti tuppas kanssa käänteleen rattia itsekseen turhaan, mutta onneks sen sai pois päältä.

    Toinen mistä en tykännyt oli ne hipasunäppäimet kojetaulussa, koska ne toimi varsin epämääräisesti. Napit olis paremmat. Samoin kiinteä Navigaattori oli turhan vaikea käyttää.

    Takapenkin tytöt valitti että kun etupenkillä käytettiin perseenviilennintä niin se tuuppas sen kuuman ilman ja hajut takapenkille :rotfl:
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. isalmela

    isalmela Gearhead

  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hemmo Hevosenmieli ja isalmela tykkäävät tästä.
  6. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Hemmo Hevosenmieli tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!