Automaattilaatikko pitää ääntä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja HondaAccord123, 1.4.2020.

  1. HondaAccord123

    HondaAccord123 1st gear

    Laatikko rupesi eilen pitämään sellaista ns. rohinaa. Kuuluu kokoajan esim. Vapaalla, parkilla, 1 ja 2. Selkeästi ei erota kuuluuko vielä 3 ja 4 kun häviää muiden äänien sekaan. Pakilla ei kuulu. Öljyt tarkistettu ja oli ok. Ei mitään hajuja tai värejä tms. öljyä oli siis tarpeeksi.

    Kysymys siis kuuluu:

    Mitähän tilanteessa pitäisi tehdä? Itse ei osata tehdä asialle mitään kun automaatteja ei olla purettu. Auto siis Honda Accord 2003.vm
     
  2. Sounderi

    Sounderi 2nd gear

    Eipä sille enää mahda mitään,jos ei ole vaihteisto-öljyjä vaiheltu millonkaan.. Niinku kaikki huolto-ohjeista ymmärtää. Vaihdetaan vain vaativissa olosuhteissa: kylmät ilmastot,pölyiset olosuhteet,kärryn tms vetäminen,vuoristo ajo,runsas kaupunki-ajo.
    Näinhän kaikissa opuksissa lukee,millon noi sit täyttyy..?? Minusta suomessa aina joku kohta:
     
    Bukero tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!