Miten viallinen paineasetelma oirehtii?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Spitfire, 28.5.2008.

  1. multsi

    multsi 2nd gear

    eikö painelaakeri oireile pikemminkin kun kytkintä painaa, jolloin se rasittuu. tyhjäkäynnilä vapaalla sehän on tyhjänpanttina lähinnä käsittääkseni ja tässä tapauksessa kaikki sivuäänet katoavat kun kytkimen painaa pohjaan.
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    ja levy on oikein päin
     
    Sierra tykkää tästä.
  3. multsi

    multsi 2nd gear

    Tätä levyn okeinpäisyyttä mietin kanssa. kuvassa on jotakuinkin samanlainen Aisinin levy kuin itsellä:
    [​IMG]
    Levyssä ei ole niin mitään merkintää tai tekstiä, että miten päin sen pitäisi siellä olla. Muutamassa vanhassa kytkinlevyssäni on merkinnät kyllä, ja ne kaikki ovat niin, että levyn tasainen pää on vauhtipyörään ja tuo kuvan "paksumpi" puoli asetelmaan päin.

    Näin sen itsekin laitoin sitten ja näin ne katsomieni videoiden ja kuvien perusteella näyttävät olevan..vai..?
     
  4. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    Mulla on sellanen muistikuva, ettei korollan kytkinlevyä saa asetelmaan väärin päin. Voin toki muistaa väärinkin, edellisestä kytkinrempasta on sen verran aikaa.

    Mutta ettei vaan vika olis kytkimen letkussa? En muista tosin kykän kanssa ongelmaan törmänneeni, mutta jarrujen kanssa muutaman kerran. Eli letkun kudokset pettää sisäpuolelta ja tekee nesteelle ikäänkuin tulppaa, ettei se pääse virtaamaan takaisin pääsylkylle. Samanlainen letkuhan se on ja ikääkin jo muutama vuosi.
     
  5. multsi

    multsi 2nd gear

    Kyllä tää lopulta sitten kuitenkin paineasetelmaviaksi paljastui. Nyt on uusi levy ja uusi asetelema ja sillä tuntuu toimivan. Vieläkin ottaa hieman ylhäällä, mutta ei luista kuitenkaan, ja poljinta pumppaamalla ottaa alempana, joten kunnollinen ilmaus vielä tehtävä. Yleensä Motonetin osissa ei ole ollut valittamista, mutta enpä taida sieltä enää kytkinsarjoja hommailla, siinä ei montaa kymppiä säästä, että sen hakee vastaisuudessa vaikka marmorilta.

    Kiitos vielä arvauluihin osallistuneille!
     

Kerro tästä muillekin!