Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Joku tuollainen olisi harrasteeksi todella hieno laite. Jos olisi vaan ollut se 7000€ lompakossa, olisin hakenut sen Riksusta heti pois. Mut nyt on jobbarin ansiosta hinta pompannut sen verran, et eipä ole mulla ainakaan enää mahdollisuuksia tuon hankintaan, eli eipä tarvitse edes yrittää kerätä rahasummaa kasaan.:odwink:
     
  2. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ei muuta, kun saatavilla olevat valuutat fickaan ja tinkihousut jalkaan ja kaupoille.

    Peli ei ole välttämättä aina reilua. Näinhän sitä laitteen markkina-arvoa testataan.

    Joku, joka haluaa autosta nopeasti eroon, myy sen hinnalla, jolla varmasti menee nopeasti.

    Joku sijoittaa aikaa ja rahaa (käteistä) ja katsoo, joskos auton markkina-arvo olisi ostohintaa korkeampi. Iso riski on, että vastaus Suomen pienillä markkinoilla onkin "ei ole korkeampi".
    Jos joku seuraava tarjoaakin "sisäänostohinnan" ja pienen marginaalin -taas käteisellä-, niin malttaako jobbari päästää tarjouksen käsistään? On kuitenkin iso riski, että harrasteikäiseen autoon tulee jotain myyntihintaa pudottavaa äkillisesti tai joutuu sietämään muita tinkijöitä ja sitikkaan vaihtajia ikuisesti.

    Ämpyilijän on järkevää kerätä käteistä sen verran, että seuraavalla kerralla ei unelmadiili mene ohi. Harvoin nämä kuitenkaan on niin ainutlaatuisia tilaisuuksia.
     
    isalmela ja Catiska tykkäävät tästä.
  3. 1320

    1320 Gearhead

    Toki pitäis olla aina rahatukku pöytälaatikossa siltä varalta, et jotain mielenkiintoista tulee myyntiin. Enkä olisi sitä 7000€ saanut nyt kasaankaan, eli siksi kirjoitinkin että jos sen verran rahaa olis ollut olemassa, niin olisin käynyt kaupoilla. Mulla on kuitenkin ihan mieluinen käyttöauto ja harrasteautojakin löytyy perheestä useita niin ei oikeastaan harmita vaikka monia hienoja pelejä on "mennyt ohi" tässä muutaman vuoden aikana.

    Mutta koska lainaa en auton ostoon halua ottaa vaikka se nykyään tuntuu muotia olevan, niin yli kymppitonnin vehkeitä on turha edes kuvitella. Eikä kaikkia omia autoja voi myydä poiskaan jonkun muun rahoittamiseksi, kun jollain pitää päästä liikkumaankin.:odwink:


    Tällä hetkellä mulla on kaksi käyttöautoa, toinen pitää myydä pois kesän aikana, ja jos jostain löytyisi järkihintainen ja kohtuukuntoinen '62-'65 Chevy II niin sellaisen voisin käyttikseksi ostaa. Sit voisi kaupata sen jälkeen toisenkin nykyisen käyttiksen pois ja keskittyä taas enemmän jo olemassaolevan harrastekaluston rakenteluun.:pinup: Eli sikäli harrastelaitetta ei ole edes hakusessa, mut toki jos sopivasti sattuu kohdalle, niin mistäs sitä koskaan tietää...:rotfl:
     
  4. McDaniel

    McDaniel 1st gear

    malvasto ja leivonharri tykkäävät tästä.
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Niin, eihän sitä koskaan tiedä

     
    leivonharri tykkää tästä.
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Joo, sinänsä triviaalia, ei juuri nyt ole varaa ajella edes nykyisellä kalustolla.

    Ei ole Koronan syytä vaan huonojen uravalintojen.
     
  7. hmr66

    hmr66 Gearhead

    malvasto ja Peeaa tykkäävät tästä.
  8. Peeaa

    Peeaa Gearhead

  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuollahan tuo Porvoo Cruising:ssa on pyörinyt...aina ihmetelty onko tehtaan vai jonkun koripajan tekemä ?
    Takapyöräaukon ja takaoven väli on aika kummallinen, ikään kuin väkisintehty ja jotenkin vaikea uskoa että olisi lähtöisin tehtaan piirustuslaudalta...mutta saattaa se tietysti ollakin ? :odeek:

    GM STW:n takaosahan tuohon tietty ympätty ja niissä kaikissa on pyöreä pyöränaukko, mutta tuohon on sitten pyritty tekemään Cadillac:n tyylinen kulmikas, mutta miksi takaovea ei ole voinut sovittaa lokarin aukon kanssa lähemmäs...
     
  10. Nupa

    Nupa Double Gearhead

  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Cadillac ja Lincoln alkoi laittaa matkustajat ja tavarat samaan tilaan vasta Navigator/Escaladen myötä viistoista vuotta myöhemmin.
     
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    https://www.nettiauto.com/ford/fairlane/11274942

    Uijuijui!!!!!!!!!!! 427 vaan taitaa puuttua pellin alta jos ilmotuksen tiedot pitää paikkansa. Nii ja hinta :rolleyes: Mut tonne 427 pellin alle, sitä "ilmanputsariakin/ imukoteloa" saa reprona.
     
  13. Larry

    Larry Double Gearhead

  14. Herje

    Herje Double Gearhead

    Larry tykkää tästä.
  15. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Liekki?
     
  16. hla

    hla Gearhead

    Tuskin toi ´85 on tehdastekoinen, jonkun koripajan viritys. Noita on ollut vanhemmistakin vuosimalleista. Joskus 90-luvulla näin Suomessa ´70 mallisen samanlaisen. Se oli kullan/shamppajan tms. värinen. En tiedä et onko olemassa enää.
     
    Muokattu: 15.4.2020
  17. Herje

    Herje Double Gearhead

    Noup.
    Mutta ihan kaiken siihen saa tehdä.

    Liekki on tossa naapuri kylillä hyvässä kodissa.:cool:

    En sitten tiedä mitä tommonen 11 sekan katuauto sais maksaa???:confused:
     
  18. rane58

    rane58 Double Gearhead

  19. mjm2

    mjm2 3rd gear

    http://www.overdrive.fi/forum/threads/cadillac-fleetwood-stw-oulussa.27844/

    Tuossa jotain keskustelua lähes 20v takaa.

    VIN kertoo että tuo ois lähtenyt tehtaalta sedanina, eli tosiaan jonkun koripajan jenkeissä rakentama:

    Model Year 1985
    Make Cadillac
    Model Fleetwood
    Trim Level Brougham Sedan
    Manufactured in UNITED STATES
    Production Seq. Number 756810
    Body Style SEDAN 4-DR
     
    Muokattu: 15.4.2020
  20. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    veikkaisin että tuo 70 mallinen oli sama jonka bongasin kotkan meripäivillä vuosituhannen vaihteessa. silloin oli tosin oranssi ja laikattu avoksi...näppärä juominkialusta :odroll:. samoilla reissuilla bongasin choppatun 60 cadin joka kasissakin esiteltiin 90 luvun lopulla...liekkö hengissä.
     

Kerro tästä muillekin!