-06 Ford Explorer vaihteisto "ongelma"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jefferson, 7.5.2020.

Tags:
  1. jefferson

    jefferson 3rd gear

    Hei,

    Tuore hankinta joten pitää kysellä fiksummilta. 06 Explorer 4.6 V8 eli 6 pykälinen automaatti jonka käytös ihmetyttää. D:llä ajaessa OD pois päältä tekee seuraavaa, alhaisilla nopeuksilla n. 45-60kmh pintakaasulla nykii pikkasen ja sen näkee pienenä heittona rpm mittarissa. Pakko kolmosella ei tee tätä, muutenkin ihmetyttää, ku vaihtaa neloselle jo vähän 40kmh vauhdissa. Onko tää jo iän tuomaa ominaisuutta jolloi nurkka-ajot jatkossa vedetään pakko kolmosella vai voiko tää olla jo alkavaa isompaa vikaa. Muuten vaihteisto toimii hyvin ja nykiminen siis ainoastaan noilla vaihdeilla ja pintakaasulla.
     
  2. laakkius

    laakkius Gearhead

    Nykimiseen en osaa vastata, mutta jos tarttet öljytikkua laatikkoon niin mulla on pari ylimäärästä. Ne kun kovettuu ja menee poikki ajanmittaan.
     

Kerro tästä muillekin!