Polttoainetankki -79 caminossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ktappinen, 8.5.2020.

  1. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Tankin vaihto, ei ollutkaan sopiva vaikka firman mukaan oli (täyttöletkua piti vähäsen muuttaa). Tankki spectran GM505 22 gallonaa. Kyseisen tankin ulkoiset mitat samat spectra GM5 ja GM 517C ;n kanssa( spectran omilla sivuilla). Uudella tankilla panntoja ei saa kiinni orkkis pulteilla, pannat spectran ST53. Onko mitat vähän miten sattuu vai?? Tunkilla avittanut ja pajavasaralla vähän muokattu tankkia mutta ei p.....e :odrealmad:.
    Kun kattelee pantojen mitat spectran sivuilla ja esim amzonesta niin samassa tuotteessa eri mitat???
    Pidemmillä pulteilla saa sen kiinnitettyä mutta onko kestävä ratkaisu??
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Ei kai ne pidemmät pultit ole sen heikommat, ja voithan laittaa sinne sopivan mittaset holkit väliin joita vasten kiristät pannat.
    Ehkä jopa kestävämpi ratkaisu kuin uuden tankin moukarointi! ;)
     
  3. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Hommasin haponkestävät pultit ja holkit väliin,kiitos vinkistä, ei paha lopputuloso_O.
     

Kerro tästä muillekin!