osien sinkkaus ja keltapassivointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kuite, 2.11.2011.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Minäkin mielelläni kuulisin suosituksia että minne kannattaisi pikkuosia viedä sinkittäväksi. Piti roudata Lahden Sähkösinkitykseen, mutta on näköjään mennyt juuri konkurssiin, joten täytyy etsiä toinen paikka.

    Amoila Oy Espoossa ilmeisesti ainakin tekee, mutta työn jäljestä tai hintatasosta en tiedä. Onko kellään kokemuksia tai jotain muita hyväksi havaittuja firmoja?
     
  2. hla

    hla Gearhead

    www.pinnoitushelin.fi Kellokoskella. Sivuilla ainakin lukee sinkityksestä ja passivoinnista. "Teollisuuden käyttöön", mut passivoinnin kohdalla ainakin lukee et käsiteltävän erän koolla ei ole väliä.
     
  3. signet

    signet Gearhead

  4. SK

    SK Gearhead

    Kiitokset vinkeistä. Tässä kooste viime viikkojen kokemuksistani:

    - Amoila ei vastaa sähköpostiin. Nettisivuilla ei puhelinnumeroa.
    - Lahden sähkösinkityksen numero löytyy googlella, mutta myös tuo tieto konkurssista.
    - Helinillä puhelin toimii - pitäisi olla Y-tunnus jotta onnistuu.

    Täytyy kysyä tuolta Teknotyöstä.

    Voisin kuljettaa nippelit hyvään paikkaan muutamankin sadan kilometrin päähän. Mutta Postiin luottoa ei ole niin paljoa, että sille pulttipaketin antaisin.
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Vie Amoilaan vaan, hain juuri viime viikolla omia osia sieltä sinkityksestä. Puhelinnumero näkyy ainakin mulla ihan firman etusivulla ;) Sadatteli tosin että koronan takia heillä on työt lisääntyneet huimasti, monet toimijat ovat tilanneet kamaa Kiinasta ja nyt kun sieltä ei ole tavaraa saanut on jouduttu hankkimaan kotimaasta, ja vaikuttaa ilmeisesti pintakäsittelyjen määräänkin... Eli kannattaa siis varautua että voi kestää, omissa hiluissa meni pari kuukautta.

    Helin ei tosiaan tee yksityisille ollenkaan...
     
  6. SK

    SK Gearhead

    Eipä näy i-laitteen Safarilla...o_O

    Täytyypä kokeilla muita laitteita ja sovelluksia.

    Kiitos!
     
  7. Over the hill

    Over the hill 1st gear

    Joskus olin kesäretkellä porukan mukana tutustumassa Triangle Motor Co:n toimintaan. Kysymykseen missä käyttävät keltapassivoinnissa vastaus oli "Aurajoki Oy"
    Voi olla, että sielläkin vaaditaan Y-tunnus.
     
  8. signet

    signet Gearhead

    Muistaakseni teknotyölle kävi kortti tai käteinen kun ekalla kerralla maksoin kun ei ollu vielä tili avattu.
     

Kerro tästä muillekin!