Postin/Tullin käsittelyajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 67_Camaro, 5.5.2020.

  1. plagu

    plagu Gearhead

    tilasin joku kk takaperin jenkeistä hilua, meni noin viikko niin postilta/tullilta tuli kirje että saapunut tullattava paketti, maksoin sen välittömästi, tästä meni vielä 1,5kk että paketti oli hyppysissäni. hidasta on toiminta täällä päässä.
     
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Helmi-, maalis- ja huhtikuussa tilattua tavaraa ei näy, ei kuulu, paitsi huhtikuun puolivälissä tilattu tuli, kun siinä sattui olemaan Postin koodi ja siitä tuli myös Postin sovelluksen kautta ennakkoilmoitus, vaikka kirjepostina kiinakaman tapaan jaettiinkin. On tainnut Posti saada halpuutettua kustannuksensa tasolle, jolla ei postia enää jaeta.:mad:
     
  3. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Joku tuntematon vanhempi naishenkilö toi meille tänään kirjeen, joka oli tullut hänen osoitteeseensa toiselle puolen kylää. Luottamusta herättävää, onneks oli mukava rouva, kun viitsi ajella tuomaan kirjeen. Jenkeistä ollut yks paketti usps:llä tulossa kohta pari kuukautta
     
  4. fenix

    fenix 3rd gear

    Losista, NY ja Floridasta tulleet Fedex paketit parissa viikossa.
    Mutta Usps hautonut Philadelphian pakettia kuukauden.

    On Its Way to USPS
    April 19, 2020 at 12:53 pm

    Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item

    FOLCROFT, PA 19032
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Kolme pikkupakettia ollut matkalla 1,5 kuukautta,sain niistä jo rahatkin Ebayn kautta myyjiltä takaisin,tiedä vaikka tavaratkin tulisi joku päivä.
     
    KeittoEki tykkää tästä.
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    nythän perjantait jää pois ,kohta kaikki jaetaan vain yhtenä päivänä,saa postin johtaja bonukset vuoden lopussa ennenkuin posti veronmaksajien sylissä onkelmineen,ja johtaja 200 k kanssa potkut ,ja eikun seuraavaan hyvä veli firmaan.
     
  7. TEKELE

    TEKELE Gearhead

    Joo nyt kun tyyliin yli puolet mannerten välillä lentävästä kalustosta on parkissa ja loput lentää rahtia tarvepohjaisesti, niin lentorahti on todella pahasti tukkeessa... Ja se että noi seurannat näyttää et "dispatched for international blaablaa" siinä vaiheessa kun se paketti on piipattu jossain JFK:lla saapuneeksi sinne ei paljoo lohduta...
     
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Japanin kautta tulleet Losin paketit löysivät vihdoin tiensä Helsinkiin. Yksi jo tullattukin, mutta Posti tuntuu rakastavan sitä kun ei lähde kohti maakuntaa. Kaksi muuta odottavat pääsyä Tullin hellään huomaan.

    Hidasta on puuhailu nyt Helsinki-Vantaalla. Mutta enpä koita kiirehtiä niitä, koska vain köyhät hoppuilevat.
     
    Muokattu: 3.6.2020
  9. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

  10. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    2 kuukautta meni ebay paketin tulo usps:llä, onneks oli tuttu myyjä niin tiesi että sen suhteen on kaikki ok. Tämä siis lähes kirjepostia oleva pikkupaketti joka ei jäänyt edes tulliin
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Swinger71 tykkää tästä.
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Muistakaa te ilkeät rikolliset, että jos paketti tulee Tullin huomaamatta läpi. Siitä pitäisi ilmoittaa ja maksaa tullit, alvit yms... Juu niin vissiin :D:D:D
     
  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Juu juu ja kyseessä oli lahja. Nekin pitäis tulliselvittää, mutta nyt meni ilman extrajumppaa. Valtion saanti olis ollut molemmissa tapauksissa euromääräisesti sama, mutta nyt säästyi myös kallispalkkaisen virkamiehen aikaa.
     

Kerro tästä muillekin!