Oldsmobile 88/98 jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja SQ, 30.11.2016.

Tags:
  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ylimmäinen kuva on itseasiassa otettu juuri kyseisestä tapahtumasta Sappeelta.
     
  2. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  3. Dereka

    Dereka 1st gear

    Kyselin Oldsmobile Club of Finland ry OldsCF ry:n Facebook-ryhmässä, että jos tekisin vuodelle 2018 seinäkalenterin suomalaisista Oldsmobileista. Alustavasti kyselin painotarjousta 40 kalenterille (A4, värillinen, O-wirekierresidottu, nimipäivillä) ja kappalehintaa kertyisi noin 7-8 euron pintaan + postikulut Postin hinnaston mukaisesti.

    Kalenteri pitäisi ennakkotilata ja luonnollisesti myös maksaa. Tuossa em. hinnassa ei ole laskettu mitään palkkiota itselleni enkä sellaista ala velottamaan, toki saisi vaivanpalkkaa maksaa jos siltä tuntuisi :p Tekisin kalenterin siis itsenäni, olen taittanut kissayhdistyksen vuosikalenterin aiemminkin ja samoin kissayhdistyksen jäsenlehtiä, myös kuvankäsittely onnistuu.

    Moni ilmoitti, että kalenteri kiinnostaisi ja huudellaan vielä täälläkin, josko kiinnostuneita löytyisi lisää ja kuvia tietysti! Kunhan kalenteri on taitettu ja olisi valmis lähtemään painoon, tulisi tilattavat kalenterit maksaa ennakkoon, jotta saan painolle työn maksettua. Ja tietysti mitä enemmän kalenteria tilataan, sitä halvemmaksi kappalehinta muodostuu :)

    KUVIEN LÄHETTÄMINEN tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen oldsmobilekalenteri@gmail.com 15.10.2017 mennessä!

    Mahdollisimman selkeitä ja hyvälaatuisia kuvia, mitä enemmän tarkkuutta, pikseleitä ja laatua, sitä enemmän mahdollisuuksia päästä isommalla koolla kalenteriin. Laittakaa kuvan mukaan auton malli, vuosimalli, omistaja ja kuvaaja. Ja jos kuva on jonkun muun ottama, pitää olla lupa sen julkaisuun!

    Taittajana ja idean emona & toteuttajana pidätän oikeuden itse päättää kalenteriin tulevat kuvat, jos kuvia tulee paljon. Pyrin valitsemaan kuvia tasapuolisesti :)
     
  4. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Löysimpäs tännekin. :cool:
    Sääli kun osa vanhojen kommenttien kuvista ei näy, sama vanhoista linkeistä forbidden.... :(
    Tuossa ekasivulta Marklinin ottama kuva Oldsistani näköjään Espoon kruisingeista, naapuri Marko ajaa... :D
    [​IMG]
    -Laittakaa uusia kuvia Full-Size Oldseistanne niitä ei ole koskaan liikaa...!!! :)
     
  5. Dereka

    Dereka 1st gear

  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ja kun nyt mainoskampanja alkoi, niin muistutellanpas Oldsmobile Club of Finlandin kotisivuista: www.oldsmobile.fi
     
    rane58 tykkää tästä.
  7. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Ketjussa aiemmin mainittu hienokuntoinen Pertti K:n ex MR Oldsmobile Starfire 1963 joka myytiin Kokkolaan on taasen ilmestynyt näköpiiriin ja majailee näköjään yhä Kokkolassa,Ic importcars nimisen firman pihalla suorastaan tyrkyllä teollisuusalueen ankeudessa kaikkeen omankäden touhuiluun .
    Sitten viime näkemäni muutama vuosi sitten kun auto oli lumihangessa talveaan viettämässä ne oletettavasti lumiauran kolhimat listat on uusittu ja auto on näyttäisi olevan yhä hienossa kunnossa ainakin päällisin puolin eikä sisustaankaan kurkaaminen ikkunoista tuota pettymystä,näyttelykunto jossa ainoan pienen miinuksen antaa halkeillut kojelaudan päällinen.
    Liekö ollut jo tuotaessa USA:sta silloin joskus?
    Tekniikan kunnosta ei tietoa mutta hintapuolena oleva 32,000e ei suorastaan ime asiakkaita vaikkakin auto on tosihieno vintageoldssi joka yhdistää muskelin ja luksuspirssin onnistuneesti eikä valmistusmääräkään iso ollut jos moinen ja varsinkin noin upea säilymä tarttee saada nyt 45vuotta myöhemmin.
    Liekö moisia miten helposti löydettävissä ja mihin hintaan enää USA:ssakaan?
    Ei löydy kaupan nettiautosta eikä firman myyntiautojen luettelostakaan mutta hakemalla ic import ja olds starfire samaan hakuun ruutuun tärähtää kuvaton sivu jossa lista tuon auton ominaisuuksista,rekkari ja hinta sekä yhteystiedot liikkeeseen.
     
    Muokattu: 27.9.2018
    rane58 ja Pertti K tykkäävät tästä.
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tykkäys tilannepäivityksestä, ei muuten. saattoi olla kojelauta halki ennestäänkin, en varmuudella muista. Listat lienee kananhampaisiin verrattavissa, hyvä jos on löytynyt. Tuostahan oli kuvia Kokkolan näyttelystä keväältä, hyvältä näytti ainakin niissä.

    Vinkki joka sopinee tähän ketjuun: voisi nyt olla ostettavissa tuo minun nykyinen '49. Koitan etiskellä hyvää kotia™, laitetaan ehkä julkiseen myyntiin "kevväämmällä". Taisi olla kuvia tässä ketjussa aiemmin.
     
  9. mick

    mick Gearhead

    [​IMG]
    Tuommonen ilmesty pihaan tänään
     
    rane58, Inlinee, Buick55 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Tällä kuulema jo muutama viikko sitten oli ajeltukin, tallin pihalla!
     
    rane58 tykkää tästä.
  11. hotit

    hotit Gearhead

    Minustakin tuli vähän vahingossa Oldsin omistaja . Pihalla on ollut '57 88 pari vuotta. Linkki vie jonkun muun kuin omaan galleriaan, jossa on tuo mun '57 [​IMG]
     
    rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!