Kevään 2020 perutut tai siirtyneet tapahtumat (päivitys 24.6)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Elky70, 12.3.2020.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Lisätään maininta, että myös toukokuinen Iso Länsi-Uusimaa Cruising on tältä vuodelta peruutettu.
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  3. xarper

    xarper Gearhead

  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Voipi elokuussa olla Pilvenmäellä pick-nickissä autoja ja porukkaa?:rolleyes: Ei ole tapahtumaväsymys päässyt harrastajaa vaivaamaan liikaa kesän aikana....
     
  5. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Emolahti Meeting 1.8.2020 @ Pyhäjärvi.
    Lisää Tapahtumat - osiossa.
     
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Miten lie Powermeet ja Västeroos summermeet? Järjestetäänkö, kulkeeko laivat??:eek:
     
  7. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Mitenköhän toi Forssan tapahtuma elokuussa... ? Oiskohan toivoa että saadaan pidettyä... aika surkeelta näyttää :( Big wheels peruttiin myös ikävä kyllä, se on ollut mun mielestä kesän mukavampia tapahtumia.
     
  8. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ruotsin erilainen koronapolitiikka saattaa pitää aika pitkään karanteeniin joutumisoption yllä. Viikonloppu Ruotsissa ja kaksi viikkoa mökille teljettynä. Ei se huono ole, jos on hyvä sää.
     
    Jori85 tykkää tästä.
  9. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Facebookista lainattua:

    "Tervehdys harrasteajoneuvo kansa. Smcf seuraa silmät ja korvat herkkänä korona tilannetta. Johtokunta kokoontuu 29.4.2020 ja mietimme ja päkäilemme asioita. Nyt kokoontumis ja tapahtuma rajoitteen on valtiovallalta annettu heinäkuun loppuun. Odotamme seuraavaa valtiovallan tiedotetta joka annetaan kesäkuun alussa mitä tuleman pitää. Mutta sanottakoon että olemme ns. valmiina lähtökuopissa pystyttämään PICK-NICK 2020 mikäli maamme hallitus ei toisin päätä. Eli pidetään sormet ristissä ja toivokaamme että saamme tapahtumamme pitää ja toivottaa kaikki tervetulleiksi Pilvenmäelle 2.8.2020 !!!
    Siihen asti ja sitä eteenpäin pidetään huolta toisistamme ja noudatetaan ohjeistuksia , turvallisia kilometrejä onhan kesä kynnyksellä❤️."
     
    impala67 tykkää tästä.
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    Spontaanicruisingeja on alkanut tapahtumaan jopa niinkin ahkerasti että häthätää sorvasivat tuon kortteliralli sakottelun... treella ja vantaan takana ainakin on ajeltu ihan turhaan ja ilman lupia, eikä tullut kukaan häiritsemään päryyttelyä, kadutkin mukavan tyhjät takseista ja muista stressaajista
     
  11. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Miten siellä Oulussa Perjantai-Cruising ? Onko elossa. Kun muut tapahtumat vähissä oli ajatus tulla käymään cruisingissa jos aurinko paistaa ja homma toimii.
     
  12. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Toistaseksi ei virallisesti järjestetä, perjantaina kävin pyörähtää niin ei siellä ketään ollutkaa ku yks kaveri polkupyörällä ja sitä en hoksannu että oli ollu ruisinkiin kokoontumassa kalustonsa vuoksi :rotfl: Ja tolleen niinku nyt 2 iltaa Trans Amilla ku kierrelty tässä Oulussa niin perjantaina tuli kaikkiaan 3-4 jenkkiä vastaan 2h aikana ja eilen 1 vai 2, joten on tämä Oulu niin perkeleen kuollu tän harrasteautoilun osalta kuin olla ja voi :odoops: Ja voispa edes sanoa että koronan takia normaalia hiljasempaa vaan ku ei näytä edes se vaikuttavan, tosiaan sen yhen kanssaharrastajan illassa kylillä näkee ku lähtee ajelee, ihan niinku ennnenki :poff:
     
  13. skide

    skide Gearhead

    https://sites.google.com/site/veekasihimos/
    "V8-Summer Meet Himos 2020 -tapahtuma (11. – 14.6.2020) on peruttu viranomaispäätöksen vuoksi. HimosLomilta V8-2020 mökin varanneilla on mahdollisuus siirtää maksutta mökkivaraus vuodelle 2021.
    Koska monet ovat ilmoittaneet tänäkin vuonna lähtevänsä mökkeilemään Himokselle viikko ennen juhannusta, niin aikataulutamme vapaamuotoista viikonloppua mökkeilijöiden toiveesta."
     
  14. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

  15. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Power Big Meet 2020 on peruttu, mutta Västerås Summermeet siirtyy elokuulle?
     
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Linnacruising peruttu tältä vuodelta.
    Ensi vuonna sitten taas ...
     
  17. Jake

    Jake Gearhead

  18. arzi

    arzi Gearhead

    Nyt tulee yksi poikkeus: Kouvola Swap & Meet järjestetään!!! Saimme juuri viimeisetkin tarvittavat luvat, ja tapahtuman uusi ajankohta on lauantai 8.8.2020. Tervetuloa silloin Kouvolaan!
    https://www.facebook.com/kouvolaswapmeet
     
  19. Malossi

    Malossi 2nd gear

  20. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    No voi helvetti! Olisi se nyt ollut tähän paskaan vuoteen hyvä piristys, jos Lahden näyttely olisi toteutunut. Olisi sitten vaikka ollut maskipakko yleisölle...
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!