2020 drag race kausi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 1.1.2020.

  1. josu

    josu Gearhead

    Ihan sama mitä maksaa ja mistä johtuu.
    Missä on maksavat kuskit? Jos ei oo kuskeja niin eipä oo kohta kisojakaan. Tämän eteen olis tehtävä oikeita päätöksiä
     
    Vermilion, Araldite73 ja superbird tykkäävät tästä.
  2. josu

    josu Gearhead

    Ja niille joille ei oo mitään väliä mitä kisat maksaa on taas kolikon toinen puoli vastassa. Tuleeko 100 ilmoittautunutta ajamaan jos ei niin eipä siinäkään oo hurraamista vaikka olis kuinka paljon rahaa käytettävissä.
    Fhra, n tilanne on huono tai todella surkea se me tiedetään kaikki, mitäpä jos Finaalit olis - 50% hintaan,en ole ennustaja, kaikella todennäköisyydellä ei fhran taloudellinen tilanne ainakaan huonompaan suuntaan tosta menis, kannattaa kokeilla
     
    Araldite73 ja superbird tykkäävät tästä.
  3. pile

    pile Gearhead

    Jotain tään suuntaistahan vois johtokunnalle ehdottaaa. Esim aja molemmat ekat kisat niin saat finaaleihin jonkin alennuksen , onko se sitten tuo -50% tai jotain muuta . Siihen en ota kantaa.
     
    josu tykkää tästä.
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Ihan vertailun vuoksi Mantorpissa 4 päivän kinkerit 400e(suljettu yleisöltä) eli 100e päivä ja kalusto koostuu tosikovista vermeistä eli rata hierotaan varmasti kovasti isolla rahalla esim.Eli osaako joku tätä selittää mistä johtuu valtava rahallinen ero?
     
    Muokattu: 6.7.2020
    xarper tykkää tästä.
  5. pinola

    pinola Gearhead

    Ne tosiaan eilen ilmoittivat että kisa toteutuu kun 150 ilmoittautunutta tuli täyteen. Mantorp park oli ilmeisesti tullut ratavuokrissa vastaan tms kun luki että tukee tapahtumaa taloudellisesti. Nopeesti kun laskee niin järjestäjälle jää aikalailla sama summa sieltä kuin täältäkin per päivä jos osallistujamäärät 100 vs 150.
    Olisiko se siis mahdollisesti yksi ratkaisu meillekkin, lisätä kisapäiviä? Eli SM kisassa esim ajettaisi 3 päivää ja nykyiset kilpailumaksut ei silloin ole liikaa? Lisäpäivät ei maksa enää suhteessa niin paljon järjestäjälle.
     
    supo tykkää tästä.
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt varmasti kaikki vaihtoehdot kannattaa käydä läpi tarkasti sillä homma saatava jaloilleen jatkossa muuten homma kuihtuu pois.
     
    pinola ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  7. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Katsoin ilmoittautumislistaa ja havaitsin, että (ainakin) Anders Arnover on varmuuden vuoksi ilmoittautunut sekä Mantorpin, että Kauhavan kisoihin...

    Kumpaankohan kisaan tulee jos molemmat järjestetään???

    - Auto on kumminkin Virossa, sillä ajoi testiä (FB päivityksen mukaan) viime viikonloppuna Haapsalussa.
     
    Muokattu: 6.7.2020
    Vermilion tykkää tästä.
  8. Paimenpelto

    Paimenpelto 3rd gear

    Arnover oli tosiaan Haapsalussa viikonloppuna, mutta mistä tieto, että on ilmoittautunut Kauhavalle?
    Olen ottanut ilmoittautumiset vastaan.
    T. Juha T
    Sunrise Cruisers ry
     
  9. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Oliskohan kuitenkin kyseessä fyyran kisa 25-26.7?
     
  10. Paimenpelto

    Paimenpelto 3rd gear

    Juurikin niin, meni puurot ja vellit sekaisin.
    T. Juha T
     
  11. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Lajin noste on kadonnut. Ei kiinnostanut huippuolosuhteet testipäivien merkeissä eikä kisaaminenkaan. Ja ratahan on väärässä paikassa.
     
  12. three hundred

    three hundred Gearhead

    Näytti olevan ilmottautunut kauhavalle kisoihin...
     
  13. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Kauhava: http://www.dragracing.eu/event_details.asp?c=y&id=537

    Mantorp: http://www.dragracing.eu/event_details.asp?c=y&id=531

    Ja tällä

    "- Auto on kumminkin Virossa, sillä ajoi testiä (FB päivityksen mukaan) viime viikonloppuna Haapsalussa."

    ... Tarkoitin vain sitä, että voi lähteä sieltä kumpaan maahan tahansa... (eli ei esim. jättänyt autoa Ruotsiin sen Hudiksvallsin testi rupeaman jälkeen).
     
    Muokattu: 6.7.2020
  14. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Rata on ajomatkan päässä eli lähellä . Taitaa koronan paska vaan vetänyt kaiken muun lisäksi rahakirstun tiukalle monessakin eri suunnassa ja sen takia kaikkeen ei riitä rahaa.

    Toivotaan että vaadittu osallistujamäärä tulee täyteen, nyt näyttää vähän vaisulle.
     
  15. pile

    pile Gearhead

    Rata vääräs paikas. Voi vittu Mitä paskaa jauhetaan. Olkaa onnelisia että meillä on rata ja noin hyvät fasiliteetit. Se on jämetää että eteläsuomesta lähdetään mieluummin ruotsiin tai viroon ajamaan ku ne on niin pirun lähellä. Voin vannoa että ku auton nyppää trailerille vaikka kehä ykkkösen Kohdilla niin matkaan siitä Kauhavalle ei mene läheskään niin kauvan kuin esim Viron Haapsaluun tai Ruotsiin. Muistakaa ny että näitä ratoja vaan ei voi tehdä joka paikkaan. Ei mua ainakaa vituta lähtiä motoparkkiin ajamaan vaikka toinen rata on lähempänä. Sinne mennään missä kisat on ja piste. Nyt vaan kuljettajien kannattaa oikeasti aktivoitua tai jää nää vähätkin kisat tältä kesää ajamatta.
     
    jknR ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  16. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Itse katsojana/varikko kyylääjänä, jätän kisat käymättä, koska motoparkissa ei oo mitään ja muutenkin mielenkiintoisia autoja ei ole. Jokamiehen kiihdytyksessä on melkein mielenkiintoisempaa kalustoa.

    Muutenkin toi 1/8 maili ja 200m saa vielä vähemmän kiinnostumaan koko hommasta. Suosii niitä kenellä on tiheämpi perävälitys ja isommat renkaat ja kaksi vaihdetta...... muutenkin viime vuonna junnu/pyörien osuus oli koko dragracing sm lajittelu päivänä (ja monet oli jättänny motoparkin vielä välistä, mitä sinne turhaan tulemaan...) sen 60%+ koko ajoajasta.

    Parempi palata Blacklist/Jokamiehen kisoihin viihdyttävämpää. Saahan sielläkin kait ajaa promodilla jos haluaa?
     
    Muokattu: 7.7.2020
  17. josu

    josu Gearhead

    Juu ei oo matka eikä mikään liikkua suomessa, meiltä menee 5,5 tuntia Kauhavalle ja 1 tunti motoparkkiin, ihan tyytyväisenä lähden aina matkaan kohti Kauhavaa kun tietää että siellä on rata aina huippukunnossa.
     
  18. miamiRK

    miamiRK 1st gear

    Kaikki varmasti ymmärtävät maailmalla hallitsevan tilanteen vuoksi, että miksi osallistumismaksut ovat mitä ovat. FHRA sekä laji tarvitsee nyt tukea meiltä kilpailijoilta sekä lajin seuraajilta.

    Toivottavasti kisoihin ilmottautuu tarpeeksi kilpailijoita, jotta saamme ne kisat mitä varmasti jokainen meistä on taas koko pitkän talven sekä kevään odottaneet.

    Jokainen kilpailija varmasti lähtee kisoihin voittamaan, mutta onko se voitontahto niin kova, että antaa lajin ennemmin kuolla kun ei saa SM-pokaalia käteen.

    Hinnat ja matkat kisoihin yms. eivät ikinä ole kaikille ihanteelliset, jonka vuoksi meidän pitää nyt vetää yhtä köyttä, jotta tämä hieno laji säilyy ja me lajin junioritkin pääsemme siitä vielä nauttimaan tulevaisuudessa.

    #wewillraceagain

    - Rasmus / Miami Vice Racing
     
    Herje, C-Body Polara, pinola ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Ei laji kuole mihinkän vaan hakee ehken uusia muotoja tälle hetkellä sillä nyt on monella muita tärkeempiä asioita hoidettavana kuin kisahommat.Ensi vuonna homma varmasti jos ei tuo korona ala uudelleen kovin riehumaan nousemaan alan uusien tuulien avulla mitä ne sitten ovatkin.Vanha viisaus on ettei kannata väkisin yrittää jos siitä ei tule mitään.Ps.Kauhavalla kovat kinkerit lauantaina.
     
  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Jaahas, no mikäs se on se OIKEA paikka radalle?
     

Kerro tästä muillekin!