Ultraäänipesu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja nurto, 29.5.2016.

Tags:
  1. kyllä tuo minun laittaman linkin 30litran ultrasonic cleaner tulee saksasta.
    8-14pvä toim.aika
    DHL-DE toimittaja
    258,01 USD hinta

    Kirjauduin vielä tuonne aliexpressiin ja panin uudestaan ostoskoriin pesurin.
    Näin se vain näytti. Onneksi meillä on erilaiset hinnat ja tullit, muutenhan kaikki ois samanlaisia demareita jotka ajas ferreksin punaisella ladalla....

    ah
     
  2. Kruunusaari

    Kruunusaari 2nd gear

    On hinnat tippuneet, 2014 Aliexpressiltä Kiinasta ostin 10ltr pesurin 252e ja iso paketti tietysti tulliin lisäksi. Taisi mennä sinne jotain 50e luokkaa.
    Saman näköisiä nuo nykyiset ovat kuin omanikin.
    Huomannut että paketin koon kasvaessa tarttuu herkemmin tullin hihnalla kiinni.
     
  3. Cleve

    Cleve Gearhead

    Sillä kysyin mistä johtuu kun nuo kaksi 30l pesuria pitäsi olla ominaisuuksiltaan samat, mutta hinta rajusti eri. Mutta herra tietää noista virityksistä. Voi olla että onkin ihan ok.

    Ajatus olisi itsellä tietty tuo perus pesu, mutta myös vähän kireempää lipeäkylpyä sekä 5-10% sitruunahappoliuospesu kun tuolla saa näppärästi litkun pysymään kuumana ja bonuksena tietty toi ultraääni. Tietty joutuu 30min välein laittamaan uuden pesun päälle.

    Tiedä sitten...ei tuosta nyt ainakaan kovin korkealta putoa jos on ihan paska.
     
  4. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Sittiksen liukoisuus on 590 g/1000ml./......eli maksimi vahvuus saadaan tuolla annosmäärällä.
    Itellä on tuota säkkitavarana,taisin tilata firmaan kun oli tarvetta pumppujen sisäosien ruosteenpoistoon.On se vaan monikäyttöinen tuote.Ultran kanssa hyvä koska ultraäänihän poistaa ns,happokuplat reaktion aikana,nopeuttaa ruosteen poistumista.
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Tulikohan tuossa pilkkuvirhe.
    Painoprosenteissa tuo tarkoittaa 59% seosta. Mulla on ollut käsitys, että toimiva seos on 5% luokkaa. Tai onkohan käytännön hyötyä tehdä tuota 59% seosta, vaikka sen verran saisikin maksimissaan liukenemaan?
     
  6. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Kyllä tuo liukoisuus on oikea.
    Jos tuolla seoksella tekee liemen niin sen käyttöikä on pidempi.
    Liuoksen happovahvuus ei kuitenkaan ole paljon 5% yli. PH paperilla helppo tsekata milloin teho liemessä laskee neutraaliin.
    6-7. Tuo mainitsemani liukoisuus löytyy tuotetiedoista, tosin siellä 59g/100ml.
    Kaikilla jauheillahan on joku maksimi liukoisuus. Ei se tee sittistä yhtään vahvemmaksi vaan liemen käyttöiän pitemmäksi, jos kyseessä pitkäaikainen puhdistus prosessi.
     
  7. tamrokki

    tamrokki 1st gear

    Tilasin 28.1 tämän ja 4.2 DHL toi pihaan ,226,89€ kustansi
    koe testattu vaikuttaa aika hyvältä
    kiitos A H linkistä
     
  8. Ei peijakas. sait yli 100e halvemmalla kuin minä. Nyt suomalainen kateus nostattaa päätään....

    Teillähän on siellä enemmän pöytähopeita ja muita kulta ym jalokiveksiä, mitä nyt voi aina täysinä latauksina putsata... Me joudutaan vain vanhoja koulun hiihtokilpailulusikoita ja alpakkaa pistämään pesuriin. Niin, no voi sinne panna painoksi lättäpään 7" veivit, naapurin rantaroleksit tai jonseredin kaasarin
     
    Pertti K tykkää tästä.
  9. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Auliksen linkkivinkin innoittamana tuli itsekin tilattua 22 litrainen versio. 197,94€ näytti Visalta livahtaneen rahteineen, helppoa ja nopeaa. Kiitti vinkistä !
     
  10. Hieno homma. Eikö se oo se vanha sanonta että "paska lähtee pesemällä ja akka juomalla". Minä oon tuossa pessyt kaikenlaista ja kokeillut aineita. Luulen että monella voisi olla tänne kirjoittaa enemmänkin vinkkejä aineista, mutta olen huomannut että Pineline tehopesu (PH 10.7) ja pineline painepesu (PH 13) ovat toimineet tosihyvin ja laihalla seoksella alle ja yli 5% seos. Toki tilasin Lahden läheltä firmasta ultraäänipesuriin heidän suosittelemaa pesuainetta kaasari ja ruiskuosien pesemiseen.

    toissapäivänäkin pesin jotain venttiilinjousia, runkolaakeripukkeja, jakopään koppaa jne. oli 80astetta pesulämpötila ja hyvin irtoaa mm. maalit, ei tarvi erikseen rapata. Annoin koneen olla sammutettuna yön ja eilen kun kasasin konetta, panin välillä tulppia jne pesuun, oli pysynyt aika hyvin vesi lämpimänä ja oli 30astetta vielä vuorokauden jälkeen ja alkoi siitä lämmittämään kun panin tuntia ennen lämmityksen päälle ja sitten vasta kuumana kamat sisään ja pörisemään.

    Viimeviikolla yhden Suzuki moottoripyörän 4venttiilikannen ja muut hilut pesin ja hyvin lähti puhtaaksi. mukava oli alkaa seetejä yms. käymään läpi pestyillä osilla. Tuommonen 30v vanha ilmajäähdytetyn suskan kansi meni kokonaisena koneeseen.

    AH
     
    Vuppe tykkää tästä.
  11. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Ja ruosteeseen edelleenkin sittis.Sitä 20kg säkissä HALVALLA.
     
  12. JL-

    JL- 3rd gear

    Kauanko auton ruiskusuuttimia kannattaa ultraäänipesurissa pitää, että voi kuvitella olevan hyötyä hommasta? Mitään virtaustestejä ei olla suorittamassa eli mutulla mennään ja tuloksia tulee tai ei tule. Eli suuttimet upotuksiin niin että liitin jää pinnalle ja 12 V napoihin jotta suutin on homman ajan auki. Lopuksi paineistettu huuhtelu carb cleanerilla. Ei vaan tuosta pesuajasta ole mitään käryä, 2 min vai 20min vai jotain ihan muuta?
     
  13. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Palaa äkkiä suutin jos jätät virrat siihen, minkä suutin se on?
     
  14. JL-

    JL- 3rd gear

    Se olikin seuraava kysymys että pitääkö sitä vaan naksutella vai saako jättää auki pitemmäksi aikaa. Perus ooppelin 2.0 8V suutin eli C20NE:stä.
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Naksuttele vaan, mulla 480s pisin pesuaika halpispesurissa kerrallaan, eikai pidemmästä haittaa ole. Paei kertaa vaikla joku 5min ja vaihtaa liemen jos paskanen.

    Toki on adaptereita tai voi suihkiakin: suutin hetkeksi auki ja spraypullosta kliineriä sisään
     
  16. JL-

    JL- 3rd gear

    Tota suihkuttelua oon tehnytkin mutta en usko olevan yhtä tehokas sellaisenaan ilman ultraäänipesua. Voi toki olla että suuttimet on vaan kuluneet, siihenhän ei pesu auta.
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joo molempi parempi uä ja suihkutus.

    Kaverilla tukkoset naksu ensin vaimeesti ja sitten sähäkästi
     
  18. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Tuli tilattua Tsekeistä 30l pesuri perinteisillä nappulasäädöillä. Ei digitaalitekniikkaa. Tämän ketjun viesteistä oli hyvää vinkkiä hankintaan
     
  19. matti R

    matti R 3rd gear

    Hommasin 22 litraisen ja aika pettymys ollut kun rochestereita fairyn kanssa uittanut. Lämpö 55 astetta ja puolisen tuntia kerrallaan. Ei lähellekään noin puhtaita kuin kuvissa ylempänä. Pitää kokeilla pinelineä.
     
  20. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ja Pinelinen metallipesu olis varmaan se oikee valinta köykämiinille.
     

Kerro tästä muillekin!