Historic Grand Race 15.–16.8.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Vintage Racing, 4.8.2020.

  1. Vintage Racing

    Vintage Racing 3rd gear

    Kolmattakymmenettä kertaa kilpailtavassa Historic Grand Racessa yli 160 historiallista rataraaseria hakee Gulf Historic Race Cupin sarjapisteitä ja sijoituksia Hämeenlinnan Ahvenistolta. Maamme suurimpiin rata-autoilukilpailuihin lukeutuvassa vauhtijuhlassa harjoitukset ja aika-ajot kruunaa kahdeksan kilpalähtöä/kisapäivä seuraavissa luokissa: Roadsport V8, A, 2A sekä B, C, 2B, Historic erikoisvakio/GTS-autot, Historic vakio/GT-autot, Fiat Historic Ratapotti, Historic Formulat, Subaru Sport, SS 1300, Locost ja Suomen vanhin rataluokka Mini 1000.
    Harjun laella (ylätasanteella) on 30 vuotta ja vanhemmista klassikkoajoneuvoista koostuva nk. harrasteajoneuvoparkki. Ajoneuvon omistajineen tulee ennakkoilmoittautua sillä alueelle mahtuu 110 ajoneuvoa/päivä.
    Poikkeuksena aiempiin vuosiin on järjestelyissä huomioitu pandemianajan vaatimat muutokset ja toivotaan kaikkien paikalla olevien noudattavan AVI:n ja THL:n yleisiä ohjeita. Tuntuvin muutos tapahtumassa on erotellut katsomot (välitasanne, ylätasanne, HRF-katsomo), joiden välillä kulku ei ole sallittua. Pääsylipun osto tulee tehdä mieluiten ennen tapahtumaan saapumista (huom! harrasteajoneuvoparkkiin tulevilta vaaditaan lipun osto verkosta). Lippuja on tarjolla rajoitetusti. Nyt muuttuneen linjauksen ja kysynnän vuoksi avaamme myös yhden lipunmyyntipisteen paikan päälle Hiihtomäentielle (maksu vain kortilla, lähimaksu sillä on myös mahdollinen). Kaikki katsomot tarjoavat samat peruspalvelut.
    Kilpa-autojen laaja kirjo koppiautoista, urheiluautoihin ja formuloihin sekä eilispäivän vauhtikilpailujen eväät lupailevat hyvää kisaa 30. Historic Grand Race -viikonloppuna.
    Tervetuloa!

    Lisätietoja:
    https://www.historicrace.fi/HGR2020/
     
    Muokattu: 14.8.2020
  2. hmr66

    hmr66 Gearhead

    avattaren kuvan auto on tuolla viivalla myös.....
     
    Vintage Racing tykkää tästä.
  3. 69

    69 Gearhead

    Pääseekö harrasteparkin autot käymään radalla tänävuonna?
     
  4. Vintage Racing

    Vintage Racing 3rd gear

    Tänä vuonna on muutamia poikkeuksia järjestelyissä pandemiamääräysten ja suositusten sekä niiden lisäämän työmäärän vuoksi. Näistä yksi on, että harrasteajoneuvoparkin autot eivätkä veteraanikilpamoottoripyörät aja paraatiaan, mutta harrasteajoneuvojen (30 v. ja vanhemmat) näyttelyalue on entiseen malliin ylätasanteella. Tauoilla nähdään kyllä yksi paraati, mutta se on koostuu HRF:n alkuaikojen kilpureista mitkä on sijoitettu varikolle. Näitä on vähemmän ja muutama näiden kuskeista on myös kisaamassa tai tiimeissä.
     
  5. debner

    debner Gearhead

    rane58 tykkää tästä.
  6. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    rane58 tykkää tästä.
  7. Patwh

    Patwh 3rd gear

    rane58 tykkää tästä.
  8. ata

    ata Gearhead

    rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!