Moottorikorvakkeet sbc ja gen 2 F-body

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jack, 20.8.2020.

  1. Jack

    Jack Gearhead

    Pitäisi laittaa sbc 305 -74 Camaron keulille siirtomoottoriksi, ja osalaatikossa onkin kahdenlaisia koneenkorvia (siis ne lohkoon kiinnitettävät). Suuria eroja ei ole, mutta kahdenlaisia numeroita kylläkin, ja numerot ovat 039436 ja 334971.
    Itse en ole konetta keulilta ottanut, joten ei ole sen myötä muistikuvia mitkä siellä ovat olleet.
    Onko noissa oikeasti eroja, joka estää koneen asettumisen oikein paikoilleen, ja mitkähän mahtaa olla "oikeiden" korvakkeiden numerot, jotka pikkulohko 2-gen Camaroon kuuluvat?

    Ajattelin näin etukäteen selvitellä asiaa, ettei sitten ala ohimosuoni pullistelemaan kun kone on nosturin nokassa, eikä meinaa mennä paikalleen:(.
     
  2. vwg4

    vwg4 1st gear

Kerro tästä muillekin!