Mopar 360 koneen pelastus ja kunnostus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja karivanner1, 5.6.2019.

  1. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    Lohko on kuulemma porattu ja homma meni ok. Seuraavaksi etsivät jonkun joka tekee tuon kampiakselin tasapainotuksen (edullisesti tietysti :) )
     
    Latvis tykkää tästä.
  2. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    Projekti etenee, vaikkakin hitaasti. Ensin tuli korona ja sitten posti hukkas osia ja sen jälkeen kesälomat. Kone on nyt vihdoin kasauksessa (alakerta). Tasapainotus oli oma lukunsa, kun dampperi oli 300g epätasapainossa. Jotta ei olis taas venyny niin en tilannut uutta vaan se tasapainotteiin yhessä kangen ja vetolevyn kanssa. Odottelen vaan noutoilmoitusta ja $$ summaa tällä hetkellä...
     
  3. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Tuota. 360 on ulkoisesti tasapainotettu. Dampperissa sekä turbiinissa on puntit.
    Dampperia ei kannata puntittaa kampuran kanssa.
    Helpompi remontti, jos tarvitsee vaihtaa.
     
  4. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    ei mun kilsoilla tarvi vaihtaa... Ei saanut suomesta osaa ja kun dampperi oli kumminkin uus, niin en ruvennu jenkeistä tilaamaan taas uutta osaa.
     
  5. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Nollapunttisiin saa yleensä sisäpuolelle kiinnitettävä vastapainoja, mullakin niit olis löytynyt jokunen.., mut pointti on et kantsii selvittää tollaset asiat etukäteen, kysyä, kysyä ja kysyä. Muuten vo tulla kalliiks. Ja tietty vois kuvitella et koneistmoillakin on asioista näkemystä/kokemusta.
     
  6. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    No nyt se on tasapainos, eipä sillä merkitystä kun ei ajeta mitään kiihdytyskisaa. Jos joskus hajoo niin sitten korjataan, ei se sen ihmeelisempää... ;)
     
    Muokattu: 7.9.2020
    kuutio tykkää tästä.
  7. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Joo, lähinnä muille.
     
    karivanner1 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!