rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tai et vaan vielä löytänyt sitä. En ole vielä kymmenien tilauksien jälkeen kertaakaan jäänyt ilman. Viimeinen oli aika hyvin piilossa pussukan pohjalla :D
     
  2. CevyAntti

    CevyAntti 2nd gear

    Kelpaako RockAutoon debitti Visa??? Varmaan ollu joskus mutta ei jaksa kahlata läpi koko ketjua. Miksi noin, ku pankki ei anna luottoa. Tai antanu sillon kun korttia heiltä pyysin.
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Onhan tuossa vaihtoehtoja, mut varmaan helpointa tilata kaverin kortilla ja heittää tarvittava summa käteen?
    [​IMG]
     
  4. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Laitappa tähän se kaverin kortin numero ja turvakoodi niin katsotaan kuinka helposti se onnistuu?
     
  5. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Kannattaa hommata Paypal, sillähän voi maksaa tililtä, ei tarvitse välttämättä luottokorttia.
     
  6. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead


    Kyllä kelpaa, ei oo muuta ollu moneen vuoteen.
     
  7. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

    Aftermath of Hurricane Delta...
    Jne.jne...

    Tommosta luki tän päivän toimituksen yhteydessä...

    Koskee tosin Louisianaa...
    Pieneltä tuntuu, jos täällä saa skrabaa aamulla laseja..
     
  8. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

    Päivän kevennys...
    [​IMG]
     
  9. CevyAntti

    CevyAntti 2nd gear

    Jep. Kiitoksia Visa kysymykseen. Kaverinkin kortilla tilattu. Siis munkin rojut samaan laatikkoon kun hänen. Nyt taas kyseli onko tarvetta mutta tosin eri kioski kun tämä.
     
  10. 0132

    0132 Gearhead

    Itselle ei ole vielä tullut vastaan yhtään ulkomaistakaan verkkokauppaa, jossa ei olisi debit-visa kelvannut. Just pitäis taas rokkiauton tilaus saapua.
     
  11. Akit

    Akit 2nd gear

    Täällä kun on kehuttu Fedexin palvelua Rockauton tavaroiden toimittajana niin ei se aina kaksista ole. Niinkauan kun kaikki sujuu niin on kyllä hyvää palvelua ja nopeeta. Taas vaan kävi niin, että paketti nopeesti suomeen. Tullaus yms. samana päivänä kuntoon. Tavara vaan ei liiku Suomessa, ketään et tavoita asiakaspalvelusta soittamalla ja s-postillakaan asia ei etene. Toimituspäivä piti olla vajaa viikko sitten ja sen jälkeen seurannassa ei mitään toimituspäivää. Tavarat siis jenkeistä reilusti nopeammin Suomeen, kuin mitä ne saadaan toimitettua täällä Suomen sisällä.
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Rockauton ja fedexin toiminta on aika nopeeta verrattuna muihin. Tilasin ebaysta johtosarjan ni se meni usasta japaniin ja sieltä vasta tuli Suomeen. Katoin mistä kaupungista usasta se lähti ni ei se ainakaan japanin kautta suorin reitti ole. Sitte se oli noin viikon tullissa joka sekin oli siis aikaa vievin osio. Onneksi ei ollu akuutti osa.
     
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Jep. Fedexi osaa kans räveltää. Kaikki edelliset kymmenen pakettia oon hakenu fedexiltä ite, jottei se suomikuljetus pääsis ryssimään asioita. No nyt maksoin tullauksenkin etukäteen että tulis mahdollisimman kivuttomasti. Rockautolta tuli viesti että paketti juuttunut tullaukseen, tee jotain ettei paketti lähde takaisin. Laitoin meiliä Fedexille, siihen ne ei oo vielä vastanneet. No mulla oli yhden fedex yhteyshenkilön henkilökohtinen meiliosoite niin laitoin viestiä siihen. Olivat kuulemma lähettäneet tekstarin jossa pyydetään valtuutusta tullaukseen. Ei ollut tullut tekstaria, no he lähetti sen uudelleen ja se tuli perille. Kuljetuksen lupasivat perjantaille 8-16. no, tuokoot kun on kerran kyyti maksettu. Ei näkyny ei kuulunuut.. 18:00 lähin frendille kylään. 19:57 soitti huono suomi, kerroin etten ollut enää kotona.. kysyin voiko tuoda parin kilsan päähän kaverille missä olin iltaa viettämässä. Ei ymmärtänyt ollenkaan mistä kyse. No ei voi mitään, katoaan seuraavalla viikolla. On se auto silloinkin vielä rikki.

    Tänään kuulemma toimittavat paketin 8-16... saapa nähdä.

    edit: fedexin ukko toi paketin äsken.
     
    Muokattu: 8.12.2020
    Gary Grand tykkää tästä.
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Meillon sovittu että jättävät paketin autokatokseen kun kerta asutaan muaseuvulla. Valitettavasti kuskit ja alihankkijat vaihtuu alvariinsa ettei kaikki voi tietää sitä. Kun jotain pitäisi olla tulossa niin yritän vastailla sinä päivänä tuntemattomiinkin numeroihin. Siinä voi sitten antaa ohjeet kuskille mihin jättää jos on kotoa poissa.
     
  15. Hai

    Hai Double Gearhead

    Omien havaintojeni perusteella pääkaupunkiseudulla FedEx:in omat autot ajaa yritysten paketit. Yksityisten paketit toimittaa Postnord, niillä sinisillä Sprintereillä, missä on 99% varmuudella aina hoonosoomi ratissa. Ajavat todella tiukalla aikataululla, eli jos ei heti osu, niin seuraava yritys on seuraavana arkipäivänä.

    Onneksi mulla on yks kontakti Postnordin terminaaliin, niin voi jotain tehdä.
     
  16. CCZ28

    CCZ28 Gearhead

    Vähän aikaa sitten oli uutinen et oliko se nyt just posti jolla oli hihnat ja varastot tupaten täynnä kun korona aikana nettikauppa lisääntynyt. Ja Joulu tulossa et saattaa ruuhkaa kestää vielä tovi.
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Juuri tuli 4 päivässä paketti Summit:lta Ohio:sta kotiovelle, joista yhden päivän makasi täällä tullissa/DHL ...kuljettajana oli DHL Express, ei minusta huonosti :odwink:
    DHL halusi vain sotun ja sähköpostiosoitteen, hoitivat kaikki, maksoi vaan laskun joka tuli sähköpostiin...seuranta oli ajantasalla koko ajan.
     
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Rockautosta 2 pakettia FEDEX... toinen tuli hyvin perile, toinen lojunut nyt Helsingissä 20.11 alkaen, laitettava viestiä, että WTF? Ja valtakirja yms on annettu.
    Summitilta USP kautta.. 4 päivää et paketti on Helsingissä ja pitäs tullata.
     
  19. Joutor

    Joutor 1st gear

    Näin vastasivat kun kyselin että mikä on kun piti paketin olla perillä 27.11,
    Hei,
    Lähetys on tullattu, mutta ikävä kyllä tullattujen pakettien käsitelyssä on tällä hetkellä ruuhkaa ja tästä syystä toimitus hieman viivästyy. Pahoittelen tilannetta.
     
  20. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Vastausta ei tullut kyselyyn. Mutta paketti ilmesty tänään oven taakse. :D
     
    Gary Grand tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!