Bemmi (!) e30 316

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja maverick999, 21.5.2020.

  1. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Viikonlopun urakan jälkeen ensisavut!


    Pyöräytin vielä jakajaa tän jälkeen korvakuulolla, niin alkoi soida jo ihan ok. Vielä lampulla viimeistely ja sitten kaasari kohilleen.
     
    Muokattu: 16.11.2020
    FuryIII '71, Isamu, Visa ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. isalmela

    isalmela Gearhead

    Homma alkaa kääntyä voiton puolelle :cool:
     
    maverick999 tykkää tästä.
  3. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Auto lähti talviunille. Huomioita vielä tuossa säädellessä: Valot himmenee ja kirkastuu noin puolen sekunnin sykkeellä alakierroksilla. Kakkosella tasakaasua ajaessa nykii. (Tilasin uuden laturin näiden oireiden takia). Kaasarin tyhjäkäyntiruuvilla ei tunnu olevan kauheasti merkitystä käyntiin kunhan on yli kierros auki. Keskikierroksilta päästäessä kaasun pois ei kuulu röpellystä putkesta kuten ennen remonttia. Perusennakko pitäisi olla vakio nokalla 25 astetta 2000rpm:llä. Korvakuulolla tällä nokalla vaikuttais 35 toimivan paremmin. En ainakaan kuullut nakutusta vaikka kiersi melko paljonkin ennakkoa testimielessä (tai sit en osaa sitä kuunnella). Huohotusta on vielä melko paljon erityisesti lämpimässä koneessa. Käytetty nyt arviolta pari tuntia
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Huh, tämähän on nukkunut pari vuotta tallissa. On tullut vain siirreltyä pari kertaa eri säilytyspaikkojen väliä, ja satunnainen testiajolenkki lähikatuja.
    Rupesin askartelemaan vähän paremmin vaimentavaa pakoputkistoa, ja paikkasin vanhan hapertuneen tankin ylivuotoletkun. Kaasari on vähän paremmissa säädöissä, mutta vielä vaatii tutkiskelua ennenkun leimaa yrittää. Huohotus lienee hieman rauhoittunut (ainakin tekee mieli uskoa). Ehkä kesäksi ajoon :rolleyes:
     
    LPV, isalmela, Kustom STW ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!