Cadillac Seville -99 radion vaihto ja ohjelmointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja miksu99, 11.12.2020.

  1. miksu99

    miksu99 1st gear

    Mulla on tollanen -99 Cadillac Seville, jossa radio toimii muuten, mutta näyttö ei pelitä. Helpointa on varmaan vaihtaa radio kun lähteä korjaamaan, mutta ilmeisesti se ei ole nii helposti tehtävissä? Kuulin huhua, että radio pitäs varkauden eston takia ohjelmoida, jotta sen saisi pelittämään uudessa autossa. Yleensä tuon ikäsissä autoissa on mukana tullu jonkinlainen koodi joka on vaan pitänyt syöttää radioon asennuksen jälkeen. Miten tuon alkuperäsen bosen radion saa ohjelmoitua toimimaan toisessa autossa? Tietääkö kukaan mitään paikkaa missä sen sais tehtyä vai onnistuuko kenties ihan kotioloissa? Kiitos kaikille vastauksesta etukäteen!
     
  2. J.J

    J.J Gearhead

    Testerillä ohjelmoidaan tuo varkaudenesto radion vaihdon yhteydessä, hyvin yksinkertainen toimenpide. Tuon tekeminen onnistuu minulta Tampereen suunnalla.
     
    miksu99 tykkää tästä.
  3. miksu99

    miksu99 1st gear

    Mitä velotat ton radion ohjelmoinnista? Onko parempi, et tämä uusi radio on erillään vai asennettuna jo autoo? Se sentäs onnistuu iteltä :D
     
  4. J.J

    J.J Gearhead

    Sovitaan vaikka 20€. Uusi radio asennettuna autoon on huomattavasti helpompi.
     
    miksu99 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!