Alustava kisakalenteri vuodelle 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 20.10.2020.

  1. GS

    GS Gearhead

    ”Ok".
     
    Muokattu: 14.12.2020
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Ei saa vastauksia sieltäkään sillä on kokeiltu!Nyt pyörii niin kovaa huhua kentällä että olisi kiva saada tietoa mutta onko kielto päällä ettei anneta tietoa mistään?Kerrotko jäsenedut?
     
  3. 1/4mile

    1/4mile 1st gear

    No vaikkka tää:FHRA kausikortti 2020/2021 käsittää kokoaikaisen yleisösisäänpääsyn kaikkiin FHRA:n järjestämiin tapahtumiin kaudelle 2020/2021, poislukien FHRA kauden päätösjuhlan. Kausikortti on maksanut itsensä jo muutamalla tapahtumalla takaisin ja on tosikävijälle ihan ehdoton.
     
    supo tykkää tästä.
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Totta kirjoitat!Jos käy kaikkina päivinä ACS:ssä niin koko loppukausi pelkkää säästöä!Ps.Taitaa kumminkin käydä valitettavasti silleen että valuu tuo säästö nyt kyllä pois kun korona taitaa viedä kevään monelta isolta tapahtumalta mahdollisuuden pitää kinkereitä ollenkaan eli useita tapahtumia jo siirretty 2022 vuoden puolelle!
     
  5. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Puurot ja Vellit mennyt sekasin,Ei Fhra kausikortti ole jäsenetu.
     
    supo ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Pilasit hyvän jäsenedun!:)
     
    SG 448 tykkää tästä.
  7. Paas sähköpostia niin paan sulle parin tyypin puhelinnumerot. Mistä oot yrittänyt saada tietoja? ettei ny vaan menny hakaniemen torin laidalla olevaan yhdistysrakennukseen sun puhelut?


    Aulis
     
    Muokattu: 14.12.2020
  8. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Aulis hyvä......
    Eiköhän supolla ole ......tai mahdollisesti saa numerotiedostelustakin tarvitsemansa numerot??
    Taitaa lähinnä olla muuten kyse vain informaation oikeiden kanavien kautta tulemisesta.mikä olisi reilumpaa koska ei
    Varmaan ole tarkoitus että soitetaan joka per....en pienestä asiasta. Mieti nyt johtokuntalaisiakin.
     
    supo tykkää tästä.
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mistä sää näitä huhuja kuulet kun joka viikko sulla on uus huhu mitä toitotat jokusella kanavalla?
    Mun mielestä sun viimeks postaamaan kysymykseen vastattiin FHRAn kanavalla, ja muihin asioisiin tulee vuosikouksessa vastausta.
    Mikä kohta siinä vastauksessa oli semmonen kun et ymmärtänyt?

    P.S. Jäsenetuja: https://www.fhra.fi/liity-jaseneksi/jasenedut/
     
    Mikkis ja supo tykkäävät tästä.
  10. Exami

    Exami 1st gear

    Ehkä hieman typerää kommentoida näin maalikkona tuota koko jupakkaa Drag racing harrastuksen kasaan kuihtumisesta. Mutta näin kadunmies päivillä aktiivisesti käyvänä, ei ole edes juolahtanut mieleen ajaa esim SM sarjaa, Blacklistiä tai muitakaan 'virallisia luokkia'.

    Tämä saattaa antaa ehkä vähän kuvaa siitä miten "me" kadunmies kiihdyttelijät ajattelee tuosta kilpaa ajamisesta, ja näin uudemman sukupolven edustajana ehkä tässä onkin tuo osin kasaan kuihtumisen syy, näen itse kiihdytys toiminnan osin semmoisena "vanhojen / keski-ikäisten ukkojen touhuna", "antaa niiden ukkojen siellä touhuta keskenään, mennään me ajamaan näillä uudemmilla laitteilla keskenään kelloa vastaan"

    Väistämättäkin tulee mieleen, mikä on se asia mikä jakaa tilanteen noin voimakkaasti siihen ettei esim ole tullut seurattua ensimmäistäkään SM kiihdytyskilpailua suomesta, mutta youtubesta tulee katsottua mailman toisella laidalla tapahtuvia kilpailuja, lähes viikottain saati sitte seurattua "tubettajien kiihdytys harrastusta"... kai sillä jotain tekoa on omalta kohdalta niihin laitteisiin samaistumiseen?
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mulla ei ole huhuja, eikä oikeita puhelinnumeroita, mutta 16.1.2021 Verkkokokoukseen olen ilmoittautunut saadakseni faktoja. Huomenna muuten viimeinen ilmoittautumispäivä.

    Be There or Be Square!
     
    Väistö Haastaja, Käkö ja supo tykkäävät tästä.
  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    Zori pitkät lainaukset mutt tuossa uudessa luokassa voisi olla Examillekin kokeilemisen paikka!
    Ja ei siellä varikolla kaikki oo viidenkympin ja kuoleman väliltä, onneksi on tullut nuorempaakin kuskia mukaan SM-kisoihin!
    Mutt hyvin kyllä ymmärrän Examin ajatukset ja fiiliksen , meidän kerholla on tuossa hirmunen tekeminen saadakseen kiinnostaviksi taas suurelle yleisölle ja sen eteen tekee johtis ja toimisto koko ajan duunii ja meistä normijäsenistäkin pidetään huoli kaiken keskellä, se on sitä toimivaa kerhoa se.
    Nimimerkki GS mainitsee usein markkinoinnin vaikka se kauhea sana onkin, sitäkin kerho tekee ja sen eteen tehdään toimistolla myös töitä paljon ja sitä pitää tehdä ja paljon, se joka keksii miten sitä tehdään oikein nykymaailmassa saisi kyllä ilmottautua toimistolle, lisää käsiä ja ideoita ei ole tuossa markkinointimaailmassa ollenkaan huono luulen mä.
    Välillä tuntuu ett kaikki tietää miksi markkinoidaan mutt kukaan ei tunnu tietävän miten markkinoidaan...

    Ensi kesän kisoista haaveilen ite josko koko kausi päästäis ajaa läpi mutt saa ny nähä mihin tää korona etenee, toivottavasti ajetaan ja paljon.

    -Käkö-
     
  13. Käkö

    Käkö Gearhead

    Joo, tämä!
    Mä ilmottauduin kans ja ilmottauduin myös johtoryhmän jäsen-äänestykseen mutt on kyl niin ihan huippuja muut ehdokkaat!
     
  14. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Pepe henkilövaaleihin osallistumisen viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.12.2020
    Kokoukseen etänä osallistumiseen ja äänestykseen ei päivämäärää ole ilmoitettu kuin et etukäteen pitää ilmoittautua.
     
  15. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Okey, mutta näin lukee FHRA Official -sivuilla

    Hyvä jäsen! ILMOITTAUDU ENNAKKOON info@fhra.fi joulukuun 16. päivään mennessä. Vain ennakkoilmoittautuneet voivat osallistua kokoukseen ja äänestää!

    Ja linkkiä perään https://www.facebook.com/fhrary/posts/3542029665833701

    Ja itsehän lopulta en voikaan tähän osallistua, koska en ole maksanut 2020 jäsenmaksua. Jäsenmaksulla 2021 ei luonnollisesti tähän 2020 SYYSKOKOUKSEEN kuulukaan päästä.
     
    Muokattu: 16.12.2020
  16. Teams on hyvä tapa pitää kokouksia. Me on pidetty jo +5v kaikki neuvottelut ja meetingit teamsilla. Toimii, ei takkuile ja jos sitä ei osaa käyttää sitten pitää virittää yoghurt purkit ja villalangat.

    Toivon tosiaan että järkeviä äijiä ilmoittautuu johtikseen. Kisaukkoja, tiimiläisiä.
    Siellä on kuitenkin 3 tai 4 paikkaa uusittavana ja toki on PJ vaalikin. Maalaisjärjellä ajattelevaa porukkaa tarvitaan. Itse en ole ehdolla, mutta töitä ole luvannut tehdä radalla jne kun vain on tapahtumaa missä keski-iän ylittänyttä puoli lihavaa miestä tarvitaan. Aikaa on, kun ei ole myynyt itseään sosiaaliselle medialle tai järjettömälle työnteolle "sesonkiaikana".

    a
     
  17. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Näköjään on Facepuukissa erilailla kuin sähköpostilla lähetetyssä FHRA Jäsenkirjeessä jossa ei tuota päivämäärää ole kokoukseen etänä osallistuvalle vain ennakkoon pitää ilmoittautua.

    Pyydämme etäkokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostilla info@fhra.fi, otsikolla ”Ennakkoilmoittautuminen FHRA syyskokous 2020”
     
  18. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Toivottavasti johtoryhmään tulee valituksi henkilöitä jotka näkevät asian kokonaisuutena.

    Järjestäjät, kilpailijat, katsojat jne ovat kaikki tärkeitä lajille. Nyt ainakin itse hieman koen että katsoja on ainoastaan henkilö joka tuo kolikoita suureen kassaan ja on pienine parannustoiveineen vain häiriöksi.
    Jotenkin olen myös aistinut että kilpailijat ovat lypsylehmiä jotka lypsetään tyhjiin kulujen kattamiseksi.

    Yhdessä eteenpäin, kaikkia tarvitaan ja kaikkia arvostetaan?
     
    SG 448 ja supo tykkäävät tästä.
  19. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Tänään klo 16,35 tulikin tarkennusta eiliseen Jäsenkirjeeseen >
    TÄNÄÄN on viimeinen päivä ilmoittautua syyskokoukseen 2020!
    Hyvä jäsen! ILMOITTAUDU VERKKOKOKOUKSEEN ENNAKKOON info@fhra.fi TÄNÄÄN 16.12.2020!
     
  20. pile

    pile Gearhead

    Käykäähän tutustumassa ehdokkaisiin. Fhran sivuilla. Nyt kannatta ottaa kantaa. Tämä päivä aikaa ilmoittautua kokoukseen.
     

Kerro tästä muillekin!