Fordin 400 pakosarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JyrkiA, 31.12.2020.

  1. JyrkiA

    JyrkiA 3rd gear

    Moi,

    Tällaisen kysymyksen sain aikaiseksi. Elikäs meillä on -79 Lincoln Town Coupe jossa 400 kone. Siinä tyypilliseen tapaan pakosarja on jostain halki ja vaatii jotain tekemisen tyyppistä toimintaa osakseen. Pultteihin ei ole koskettu sitten 79 vuoden joten saattaapi olla kohtuu vaikea saada auki ilman lämpöä. Tilaa on sen verran niukasti, että en oikein itse keksi millä sinne saa kuumaa. Liekkiä ei oikein pääse käyttämään. Eli olisko helpoin/nopein/halvin tapa nypätä kone pois ja tehdä vaihto/korjaus irtonaiseen koneeseen?

    T.

    Jyrki
     
  2. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Induktio lämmitin? Eikö sellainen mahdu?
     
  3. JyrkiA

    JyrkiA 3rd gear

    Voi vietävä! Hieno ajatus. Kiitos. Pitääkin miettiä tuollaista ja mallailla. Onko niissä Tehoissa eroja ja jos on niin paljonko tuollaisessa pitäisi olla tökyä, että pääsisi haluttuun tulokseen?
     
  4. linc-77

    linc-77 Gearhead

    Ei tuo koneen pois nostokaan mitenkään hankalaa ole. Iteltä otin Joulupäivänä koneen pukkiin
    Toki paikka ja varusteet vaikuttaa työhön
     
  5. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Itse en ole vielä kokeillut kynttilän sulattamista kierteisiin. Mut sitä ne isot pojat on kehunu..
     
  6. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!