Venäläiset renkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Karpov, 25.10.2016.

  1. f34

    f34 Double Gearhead

    Ok, siellä vierailukäynnillä näin antoivat ymmärtää, puhuivat paljon muutakin, niin saattoimennä osa ohi. Montako prosenttia tuo 3 miljoonaa sitten kokonais volyymista?
     
  2. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Venäjällä tehdään n. 5 kertaa Nokian tehtaan määrä ja USA:ssa toki Nokiaa vähemmän. Täytyy tietysti huomata, että nuo eivät ole maksimi volyymejä. Tarvittaessa pystytään nostamaan määriä useilla miljoonilla kappaleilla.
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    harmillisen vaikeaa on löytää "hyvää ja halpaa", tai edes sen suuntaista rengasta. Omien kokemusten perusteella Korean Hankookit ovat olleet laaturenkaiksi laskettavia arkiajoneuvojen käyttöpalloja.
     
    Muokattu: 28.1.2021
  4. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Minulla oli Micheliinit ,venäjällä tehdyt.Tasapainotetut,kuitenkin kahdesta renkaasta kului kuukauteen 30 sentin matkalta pinta ettei pystynyt ajamaan kuin 50 ilman ravistusta.Molemmat saman puolen kumeja.
     

Kerro tästä muillekin!