Chevrolet van 6.5l 00 sähköt hukassa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vipeto, 16.1.2021.

  1. vipeto

    vipeto 1st gear

    Auto Chevrolet express 6.5l D -00
    Luulin akkujen loppuneen kovalla pakkasella ja lyhyiden ajomatkojen takia. Apuvirta ei kuitenkaan auta ja akut näyttää 12.3v. Valot ei pala mittaristossa tai missään. Kun irrotan moottoritilassa olevan akun, syttyy ajovalot ja mittarivalot normaalisti. Mikä tämän vois aiheuttaa? Joku sulanut startin johto tai jotain? Auto hankalassa paikassa isolla parkkipaikalla keskustan tuntumassa ja en ole mikään erityisen hyvä auto tietäjä :)
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    olisko toinen akku kaput,jäässä.vaihda akku,jos toimii vaihda molemmat
     
  3. vipeto

    vipeto 1st gear

    Maakaapeli oli hapettunut poikki tai tais katketa vasta akkua irrottaessa ja jakotukille menevä virtakaapeli palanut. Oli sullottu kauhee kaapeli pieneen kiinnikkeeseen niin että vaan 1/4 kuparista oli liittimen sisällä. Kiitos kyitenkin avusta :)
     

Kerro tästä muillekin!